Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Αλέξης Κούγιας κατονόμασε στην ανακοίνωσή του τον ένα μάρτυρα !

Ο Αλέξης Κούγιας κατονόμασε στην ανακοίνωσή του τον ένα μάρτυρα !

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νομικό γραφείο του συνήγορου του Δημ Λιγνάδη, αποκαλύπτεται το όνομα του ενός μάρτυρα. Υπενθυμίζεται οτι ο κ Κούγιας σε προγενέστερη δήλωσή του, είχε αναφερθεί στους μάρτυρες με τον όρο “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις …

Πιο συγκεκριμέναα, μηνύσεις για… όλους προαναγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας που σε νέα μακροσκελή προσωπική του δήλωση, ανακοινώνει ότι θα προσφύγει εναντίον της απόφασης για αποφυλάκιση του πελάτη του. Μάλιστα, αναφέρει και το επώνυμο ενός μάρτυρα!

«Προσωπικά σε όλη μου την διαδρομή σέβομαι πάντοτε την κρίση των Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Είναι η πρώτη φορά που στη σχεδόν 5 δεκαετίες καριέρα μου αναγκάζομαι να προσφύγω εις βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, αλλά η υπόθεση του κου Λιγνάδη έχει όλες τις προϋποθέσεις, νομικές και ουσιαστικές, για να γίνει δεκτή η προσφυγή του», αναφέρει σε δήλωσή του ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Και καταλήγει: «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

Το επώνυμο μάρτυρα

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Αλ. Κούγιας κατονομάζει έναν από τους μάρτυρες με το επώνυμό του: «Είναι η μοναδική υπόθεση βιασμού που την καταγγελία δεν την κάνουν οι 3 καταγγέλλοντες (η μια πράξη εις βάρος του κ. Κυπαρισσόπουλου είναι παραγεγραμμένη), αφού άλλωστε ο ένας φέρεται ότι είναι κάτοικος Βερολίνου Γερμανίας, ο άλλος φέρεται ότι είναι κάτοικος Σουηδίας, αλλά και ο τρίτος πηγαινοέρχεται στην Αίγυπτο, αλλά δυο δικηγόροι που χειρίζονται υποθέσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τη διοίκηση του οποίου ο κ. Λιγνάδης από ετών για λόγους πολιτικούς, αλλά και λόγω των επιλογών του μέχρι πρότινος ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ευρίσκεται σε συνεχή αντιδικία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

6038b0a0825e637c2327bb03 (2)

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Leave a Reply

3 + 7 =

Top