Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η πικρή αλήθεια για την ομερτά των ΜΜΕ στις αποκαλύψεις Τσουκάτου για τις σχέσεις “στοργής” με το ΠΑΣΟΚ! “Απο τα 16 δις του 2000 τα 4 πήγαν στα ΜΜΕ για τις εκλογές!”

Η πικρή αλήθεια για την ομερτά των ΜΜΕ στις αποκαλύψεις Τσουκάτου για τις σχέσεις “στοργής” με το ΠΑΣΟΚ! “Απο τα 16 δις του 2000 τα 4 πήγαν στα ΜΜΕ για τις εκλογές!”

Η αείμνηστη Μαλβίνα ήταν ίσως η πρώτη που το φώναζε και το αποτέλεσμα βεβαια ήταν να κυνηγηθεί όσο κανείς εκείνη την περίοδο και από τα συστημικά ΜΜΕ και να εξοβελιστεί από την δημόσια σκηνή! Τις “σχέσεις στοργής” των ΜΜΕ με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο των εκλογών του 2000 αποκάλυψε μεταξύ άλλων το κορυφαίο στέλεχος της παράταξης εκείνη την περίοδο ( του εκσυγχρονισμού) και ένας εκ των 4 “σωματοφυλάκων” – όπως αποκαλούντο – του τοτε Πρωθυπουργου και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, ο περιφημος “στρατηγός” Θόδωρος Τσουκάτος!

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι τα έξοδα των εκλογών ήταν τεράστια για τα κόμματα εξουσίας. Αναφερόμενος, μάλιστα, στις εκλογές του 2000 αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ χάλασε πέραν της κρατικής χρηματοδότησης των 4 δισ. δραχμών, 12 δισ. δραχμές επιπλέον. “4 δισ. επισήμως και 12 ανεπισήμως” είπε, επισημαίνοντας ότι ξοδεύτηκαν 4 δισ. δραχμές για τα μέσα ενημέρωσης και 4-6 δισ. για τη μετακίνηση ψηφοφόρων! “Νοικιάστηκε όποιο αεροπλάνο δεν πετούσε εκείνη την ημέρα στον ουρανό, όποιο πλοίο δεν κινούνταν στη Μεσόγειο και όλα μα όλα τα λεωφορεία της χώρας” είπε μάλιστα με εμφαντικό τρόπο! (Πηγή: news247.gr )

Έτσι εξηγείται και η τωρινή αφωνία των ΜΜΕ στις αποκαλύψεις του “στρατηγου”! …

ΥΓ: Και καλά από το ΚΙΝΑΛ να λένε “ουδεν σχόλιον”. Αλλα, και από τη ΝΔ και από τους “καραμανλικούς”, τους ηττημένους του 2000, τσιμουδιά;… Ούτε κουβέντα;…

Η ευνοούμενη

Leave a Reply

4 × five =

Top