Είστε εδώ

Παπαδημούλης στο OPEN: “Ολοκληρώνεται η περίοδος της κυβερνητικής συνεργασίας με τους ΑνΕλλ, έρχεται ανασχηματισμός μέ έντονο κεντροαριστερό άρωμα” !

Την εκτίμηση ότι η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. φτάνει στο τέλος της πολύ σύντομα, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, στο OPEN TV και στην εκπομπή της Αμαλίας Κάτζου και του Βαγγέλη Γιακουμή “Ώρα Ελλάδος” , συμπληρώνοντας μάλιστα ότι έρχεται νέος ανασχηματισμός και λόγω αυτοδιοίκητων εκλογών με «κεντροαριστερά» πρόσωπα!
«Όλα δείχνουν πως βαίνει προς ολοκλήρωση το επόμενο διάστημα, παρότι εμείς θα θέλαμε να πάει μέχρι το τέλος της τετραετίας η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά από μερικές μέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές»
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπδημούλης μιλώντας για τον ανασχηματισμό είπε ότι «θα έχει πιο έντονο προοδευτικό αριστερό και κεντροαριστερό πρόσημο», ενώ συμπλήρωσε «με αυτές τις αλλαγές θα πάμε με επιτυχία μέχρι το τέλος της τετραετίας αλλά και στις επόμενες εκλογές».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *