Είστε εδώ

“Οι εργαζόμενοι ματώνουν, η φτώχεια μεγαλώνει”: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά του προϋπολογισμού που ισοπεδώνει το εισόδημα (vid)

Δυναμικό παρών στο Σύνταγμα δίνουν αυτή την ώρα εργαζόμενοι, φορείς, σωματεία και φοιτητές ενάντια στον προϋπολογισμό του 2022, που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί το Σάββατο.

«Για τους εργαζομένους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την εργοδοσία» ακούγεται από τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενάντια στον νέο κρατικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Δεν θα πληρώνουν οι πολλοί για τα κέρδη των λίγων», ξεκαθαρίζουν οι εργαζόμενοι και καταγγέλλουν τον προϋπολογισμό, που ισοπεδώνει το εισόδημα και τις ανάγκες του λαού για να εξασφαλίσει νέες παροχές στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας στο κάλεσμα τους για τη συγκέντρωση αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν βλέπουν την ανάπτυξη να έρχεται, αλλά το μόνο που θα δουν είναι κι άλλα βάρη στις πλάτες τους, προκειμένου η κυβέρνηση να παρουσιάσει θετικά πρόσημα. «Οι εργαζόμενοι ματώνουν καθημερινά, η φτώχεια μεγαλώνει». Καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση, να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση.

Το παρών δίνει και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας:

Με πληροφορίες-φωτο από avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *