Είστε εδώ
Home > FAQ news > Υπόθεση Λιγνάδη: Τραγουδιστής ζήτησε μόνος του να καταθέσει – Φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση του Λιγνάδη

Υπόθεση Λιγνάδη: Τραγουδιστής ζήτησε μόνος του να καταθέσει – Φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση του Λιγνάδη

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την υπόθεση Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και μάλιστα ανηλίκων. Στη δικογραφία, σύμφωνα με το OPEN TV, υπάρχει και μία κατάθεση που έδωσε ηθοποιός – τραγουδιστής.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα ως θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει και αναφέρθηκε – σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι – στο προφίλ και την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, να διαβιβαστεί η δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ηθοποιού, την προανάκριση της οποίας χειρίζεται η Αστυνομία. Πρόκειται για πρόσωπο που φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές και καταγγέλλεται από 37χρονο μάγειρα.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως γνωρίζει τον σκηνοθέτη και γι’ αυτό το λόγο ξέρει στοιχεία για την προσωπικότητα του κατηγορούμενου. Ο τραγουδιστής εξετάστηκε ως μάρτυρας και φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, Δημήτρη Λιγνάδη.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

three × 1 =

Top