Είστε εδώ
Home > FAQ news > Υπόθεση Λιγνάδη: Σφίγγει ο κλοιός, βαραίνει το κατηγορητήριο – Στη διάθεση του Εισαγγελέα και ο Ν.Σ

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφίγγει ο κλοιός, βαραίνει το κατηγορητήριο – Στη διάθεση του Εισαγγελέα και ο Ν.Σ

Στη διάθεση των Αρχών θέτει εαυτόν ο Νίκος Σ., ο άνδρας που άνοιξε με την συνέντευξή του τον χορό των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου το πρωί, θα βρεθούν στην Εισαγγελία οι συνήγοροί του, Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, οι οποίοι κατέθεσαν καταγγελία του εντολέα τους στο ΣΕΗ.

Ενώπιον λοιπον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής δηλώνουν ότι θα βρεθούν αύριο Πέμπτη, οι δικηγόροι του Νίκου Σ. ο οποίος με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 2020mag είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη-ηθοποιό. Μετά από αυτή τη συνέντευξη είχε ανοίξει ο «χορός» των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει συλληφθεί και πλέον είναι κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, οι συνήγοροι του Νίκου Σ. Γεωργία Παλαιολογου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, ο ίδιοι κατέθεσαν χθες καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ενώ αύριο το πρωί θα βρεθούν στην εισαγγελία της Αθήνας για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

7 + eight =

Top