Είστε εδώ

Υποκλοπές-«Γελοίοι κι αδίστακτοι ταυτόχρονα»: Γαλάζιο στέλεχος χρησιμοποιούσε το σύστημα παρακολουθήσεων για να γνωρίζει τις κινήσεις γυναικών που του άρεσαν-Το … αρπακτικό Μητσοτάκης

Εκτός του ότι η Δημοκρατία βάλλεται από τις υποκλοπές Μητσοτάκη, τώρα έρχονται και νέες πληροφορίες, να δώσουν έναν τόνο γελοιότητας στην όλη φαιδρή κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με το να παρακολουθεί μέσω της ΕΥΠ και του Predator -μεταξύ άλλων- και τους υπουργούς του, μετά των… συζύγων τους.

Κάποιο ωστόσο από τα κορυφαία γαλάζια στελέχη φαίνεται πως το πήγε ακόμα πιο μακριά.. Όπως πληροφορείται ο Ευάγγελος Αντώναρος και το γνωστοποιεί με ανάρτησή του στα social media,«μέχρι πρότινος κορυφαίο στέλεχος του επιτελικού κράτους χρησιμοποιούσε σε (καθημερινή σχεδόν) βάση το σύστημα παρακολουθήσεων για να ξέρει ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις γυναικών που του άρεσαν. Και κυρίως ποιοι ήταν οι εν δυνάμει…αντίζηλοι του». Και σχολιάζει: «Γελοίοι κι αδίστακτοι ταυτόχρονα».

Σε άλλη ανάρτησή του σχετικά με τις υποκλοπές ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο για … αρπακτικό Μητσοτάκη. Την «αρπαγή της Δημοκρατίας» οργάνωσε συστηματικά και με παρακρατικές μεθόδους ο Μητσοτάκης, αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος αποκαλεί τον πρωθυπουργό “πολιτικό απατεώνα” και ότι “δεν είναι πολιτικός”.

Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνονται όσα λέω εδώ και καιρό.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι πολιτικός.
Είναι απλά πολιτικός απατεώνας.
Που οργάνωσε συστηματικά και με παρακρατικές μεθόδους:
() Την αρπαγή της προεδρίας της ΝΔημοκρατίας
() Την αρπαγή της πρωθυπουργίας
() Την αρπαγή της ελληνικής οικονομίας
() Την αρπαγή της Δημοκρατίας.

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *