Είστε εδώ

Υπάρχει θέμα με αριθμούς ΑΦΜ, που χρησιμοποιούσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη;

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο τεύχος του HOT DOC ( του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ), που κυκλοφορεί, φαίρεται, εκτός από τα “Πόθεν Έσχες” του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα οποία δεν συμπεριέλαβε τη σύζυγό του, αν και δεν είχαν πάρει διαζύγιο, να χρησιμοποιούσαν τον ίδιο αριθμό ΑΦΜ.
Η Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι φαίνεται να χρησιμοποιεί δυο ΑΦΜ, παρά το γεγονός πως ένας πολίτης, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, κατέχει έναν μοναδικό αριθμό ΑΦΜ για όλη του τη ζωή!
Την επίμαχη περίοδο που η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη «επιχειρούσε» στην ελεύθερη αγορά, έχοντας στο πλευρό της τον τότε στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και “εμπλεκόμενο” στη λίστα Λαγκάρντ, Σταύρο Παπασταύρου, εμφανίζεται στα ΦΕΚ μ’ έναν συγκεκριμένο αριθμό ΑΦΜ. Ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται να είναι δικός της και σε ΦΕΚ των άλλων εταιριών της (Zeus + Δione, Endeavor Greece).
Γυρνώντας όμως μερικά χρόνια πίσω, η κυρία Γκραμπόφσκι εμφανίζεται σε ΦΕΚ να κατέχει άλλον αριθμό ΑΦΜ! Ο εν λόγω αριθμός εμφανίζεται σε άλλο ΦΕΚ να είναι του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη! Δηλαδή, φαίνεται όχι μόνο να χρησιμοποιούσε δύο αριθμούς ΑΦΜ , αλλά ο ένας να ήταν ίδιος με του ” εν διαστάσει ” τότε, συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη!
Περισσότερες πληροφορίες στο koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *