Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ξύλο”…από το antinews στον Κυριάκο! Είναι “εκτός πραγματικότητας”!

“Ξύλο”…από το antinews στον Κυριάκο! Είναι “εκτός πραγματικότητας”!

Συνεχίζει να ρίχνει…”σφαλιάρες” στον Κυριάκο Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews.gr, με κείμενο που τιτλοφορείται “Εκτός πραγματικότητας και με αφορμή το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στην Ίμβρο, που ξεκίνησε με το διαβατήριο που “έπεσε απ’τα χέρια” της Μαρέβας….

“O Κυριάκος «πνίγει» την Μαρέβα γιατί ξέχασε το διαβατήριό του. Ο Μητσοτάκης χαιρετά τα παιδάκια. Ο αρχηγός της ΝΔ παίζει μπάσκετ στην Ίμβρο. Αυτά και άλλα πολλά για τις δραστηριότητες του αρχηγού το τελευταίο διήμερο. Η πορεία προς το λαό συνεχίζεται και από τις ομιλίες πάνω σε μπάλες σανού που τον έβαλαν κάποτε να κάνει, τώρα έχουμε νέο project. Ο φιλολαϊκός Κυριάκος, το παιδί από το Κολωνάκι που μπορεί και κατεβαίνει στο λαό, τον αφουγκράζεται, ακούει τα προβλήματά του και είναι έτοιμος να δώσει λύσεις” γράφει το antinews.gr, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε και τα μανίκια “για να δείξει έτοιμος για σκληρή δουλειά για την «ανόρθωση της χώρας»”.

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα “όργανα”: “ωραία όλα αυτά. Γεμίζεις με παραπολιτικά τις δικές σου εφημερίδες και τα δικά σου sites, παίζεις παντού για να δείξεις ότι σε αγαπάει ο κόσμος κι ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητές σου. Με γεια του με χαρά του. Αν οι επικοινωνιολόγοι του λένε να κάνει έτσι, ας το κάνει. Κι αν οι πολίτες συνεχίσουν να τρώνε σανό, ας συνεχίσουν να τρώνε“.

Σύμφωνα με το άρθρο, όμως, “ο κόσμος δε θέλει τέτοιες προσεγγίσεις. Δε χρειάζεται τέτοιες πρακτικές και βαρέθηκε τις επικοινωνιακές πομφόλυγες. Δεν θέλει άλλους πολιτικούς να είναι fit, να παίζουν μπάσκετ, να κουνάνε τα χέρια επιδεικτικά ή να λένε παπάτζες που κανείς δεν πιστεύει πλέον” αλλά πολιτικούς “που θα μπορεί να στηριχθεί κι όχι που ξέρει ότι θα τον ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία”.

“Θέλει «καθαρούς» ανθρώπους που θα τους κοιτά στα μάτια κι αυτοί δεν θα αλληθωρίζουν. Θέλει αλήθεια κι όχι στημένους από επικοινωνιολόγους, πολιτικάντηδες που είναι κενοί και το μόνο που επιδιώκουν είναι η εξουσία” καταλήγει.

φωτογραφία από το twitter @FragileAlex

Leave a Reply

Top