Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ξέσπασε πόλεμος στην οικογένεια Αγγελόπουλου! Στην αντεπίθεση ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: «Ψευδής η αίτηση των υιών μου» (pdf)

Ξέσπασε πόλεμος στην οικογένεια Αγγελόπουλου! Στην αντεπίθεση ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: «Ψευδής η αίτηση των υιών μου» (pdf)

Νέο επεισόδιο προέκυψε στη… διαμάχη που αποκαλύφθηκε ανάμεσα στον αδερφούς Αγγέλοπουλους και τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο. Λίγες ημέρες μετά την δήλωσή τους, με την οποία χαρακτήρισαν ως ασύστολα ψεύδη αυτά που γράφτηκαν από το «Πρώτο Θέμα», ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος απέστειλε δήλωση σε όλα τα μίντια, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Γιώργου Γεωργιάδη, με την οποία τονίζει πως η αίτηση που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ψευδής!

«Όπως έχει καταστεί γνωστό από την διαρροή του δικογράφου τους, οι υιοί μου, Παναγιώτης και Γεώργιος, κατέθεσαν αίτηση για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση. Η αίτηση αυτή είναι απολύτως ψευδής, τα δε κίνητρα γνωρίζω πολύ καλά. Το ζήτημα χειρίζομαι προσωπικά εγώ και δεν επιθυμώ την παραμικρή δημοσιότητα», αναφέρει η δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, με τον νομικό του εκπρόσωπο να προσθέτει πως ο πελάτης του έχει «απολύτως σώας τας φρένας του» και πως «αυτό θα αποδειχθεί στις 25 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών».

Πηγή: sdna.gr / protothema.gr

Leave a Reply

Top