Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ανάρτηση Πολάκη για το πρώτο κυκλοτρόνιο παραγωγής ραδιοφαρμάκων σε Ογκολογικό και το “φανάρι” σε Κυριάκο για να ιδιωτικοποιήσει τη Διάγνωση! “Σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ρένα τη Δούρου…”

Ανάρτηση Πολάκη για το πρώτο κυκλοτρόνιο παραγωγής ραδιοφαρμάκων σε Ογκολογικό και το “φανάρι” σε Κυριάκο για να ιδιωτικοποιήσει τη Διάγνωση! “Σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ρένα τη Δούρου…”

Ολομέτωπη επίθεση σε μερίδα ΜΜΕ που, όπως αναφέρει, «κρατάνε το φανάρι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη «για την ιδιωτικοποίηση της διάγνωσης στα δημόσια νοσοκομεία».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως «τα βοθροκάναλα μούγκα» ενώ προσθέτει πως: «ένα όνειρο έγινε πράξη. Στο ογκολογικό νοσοκομείο Αγ. Αναργύρων», παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Το ΞΑΝΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! και τα βοθροκαναλα μούγκα γιατί κρατάνε φανάρι στον Κυριακο για την ιδιωτικοποίηση της διάγνωσης στα δημόσια νοσοκομεια (και όχι μόνο).ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΝ 3 ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΝΙΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Όντως ιστορική μέρα .Ένα όνειρο γίνεται ΠΡΑΞΗ .Στο ογκολογικό νοσοκομείο Αγ Αναργυρων !!

Σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ρενα τη Δούρου την Ολγα την Ιορδανιδου (Aika Iordanidou )τη Τζένη τη Διαμαντοπουλου και συναδέλφους όπως τον Πέτρο το Μανιατη για να γίνει… ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από τον Petros Maniatis :

“Ιστορική μέρα για την δημόσια υγεία στην Ελλάδα. Το πρώτο δημόσιο κύκλοτρο (σύστημα παραγωγής ραδιοφαρμάκου για PET-CT) εκανε touch down!

Ενα ονειρο της Ρένα Δούρου και του Παυλος Πολακης και κάποιων ανώνυμων ειδικών επιστημόνων που εγινε πραγματικότητα. Ανεξάρτητα απο κομματική τοποθέτηση σε κάποια πράγματα αξίζει μια μικρή υποκλιση εστω και κρυφά.”»

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Ανάρτηση Πολάκη για το πρώτο κυκλοτρόνιο παραγωγής ραδιοφαρμάκων σε Ογκολογικό και το “φανάρι” σε Κυριάκο για να ιδιωτικοποιήσει τη Διάγνωση! “Σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ρένα τη Δούρου…”

Leave a Reply

twenty − 4 =

Top