Είστε εδώ

Ξεσαλώνει … η Έλενα Ακρίτα με τον Γ. Οικονόμου και τη δημοσιογραφική Αστυνομία του Κυριάκου που έσπευσε να “δολοφονήσει” και τον αρθρογράφο των ΝΥΤ: «Alexander Clapp, have you been to Samos»?

Μετά την αρχική “ζαλάδα” από την ξεγυρισμένη “φάπα” από το δημοσίευμα των ΝΥΤ, την αρχή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που προσπάθησε να απαξιώσει τον δημοσιογράφο της αμερικανικής εφημερίδας που το έγραψε και σειρά πήρε μετά η … γνωστή δημοσιογραφική Αστυνομία του Κυριάκου Μητσοτάκη που άρχισαν να επιτίθενται στον δημοσιογράφο με την γνωστή μέθοδο της “δολοφονίας χαρακτήρα”! Μέχρι και τη σχέση του … έψαξαν!

Η Έλενα Ακρίτα απαντά, μέσω ανάρτησής της στο Facebook στην προσπάθεια υποβάθμισης από πλευράς κυβέρνησης Μητσοτάκη του άρθρου γνώμης που δημοσιεύθηκε στους New York Times και αναφέρει περί «σήψης στην καρδιά της Ελλάδας», με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η δημοσιογράφος δανείζεται την περίφημη ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη «Have you ever been to Samos?», στη δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουγκελ, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση, διατυπώνοντας την ίδια ερώτηση στον δημιουργό του άρθρου – κόλαφος για τις πρακτικές της ελληνικής κυβέρνησης, Αλεξάντερ Κλαπ, προφανώς με χιουμοριστικό τόνο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.