Είστε εδώ

Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε λαϊκισμό ο Αδ. Γεωργιάδης για 80 νεκρούς καθημερινά: «Ας έκαναν τα εμβόλια»- Πάντρεψε Podemos-Marfin και Αριστερά (vid)

Δεν σταμάτησε να περιαυτολογεί ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις “ζητωκραυγές” των πολιτών που δέχεται λόγω του ανοίγματος των καταστημάτων παρουσιάζοντας το κλίμα “αισιοδοξίας” που επικρατεί ως “ευκαιρία για την χώρα”. Φαίνεται όμως να ξεχνά κάτι το οποίο έσπευσαν να του υπενθυμίσουν οι παρευρισκόμενοι στην συζήτηση της εκπομπής του Γ. Παπαδάκη σήμερα το πρωί, επαναφέροντας τον στην πραγματικότητα!

Ενώ ο υπουργός ξετύλιγε το -κατά την γνώμη του πάντα- success story χαρακτηρίζοντας ως «ιστορικές στιγμές» αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες, ρωτήθηκε: “ιστορική στιγμή είναι το ότι έχουμε 80 νεκρούς την ημέρα; Αυτό είναι το ιστορικό γεγονός όχι ότι άνοιξαν τα εστιατόρια» και τότε χωρίς καμία ενσυναίσθηση απάντησε «Για αυτό φωνάζω, αν έκαναν αυτοί οι άνθρωποι το εμβόλιο….»

Το σχόλιο ήρθε σαν “κεραμίδα” προς τον κ. Γεωργιάδη  «Μα δεν υπάρχουν εμβόλια άνθρωπε μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Το παραλήρημα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ λαϊκισμού αποπειράθηκε να συνδέσει σε ένα πολιτικό σχόλιο τη … Marfin, την αποχώρηση του ηγέτη των Podemos στην Ισπανία, τον Αλέξη Τσίπρα και την Αριστερά!

Οι δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη :

«Η μέρα είναι μια σημαντική μέρα σήμερα γιατί είναι η επέτειος από την τραγική απώλεια των νεκρών της Marfin(…) και είναι υπό μία έννοια λίγο συμβολικό, σήμερα η μέρα της επετείου των νεκρών της Marfin, όπως γνωρίζετε παραιτήθηκε στην Ισπανία ο ηγέτης των Podemos και φίλος του κυρίου Τσίπρα, ο Ιγκλέσιας μετά από μια συντριβή που υπέστησαν οι Podemos στις εκεί εκλογές. Όπου και οι Ισπανοί φίλοι μας ξυπνάνε και στέλνουν στην Αριστερά το μήνυμα που της αξίζει: ότι μπαίνει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.»

Πηγή: documentonews.gr

Μια σκέψη στο “Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε λαϊκισμό ο Αδ. Γεωργιάδης για 80 νεκρούς καθημερινά: «Ας έκαναν τα εμβόλια»- Πάντρεψε Podemos-Marfin και Αριστερά (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *