Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξεμπροστιάζει” τον Μητσοτάκη ο Πολάκης: Ούτε εγώ δεν έχω δει τόσους CEO μαζεμένους! “Σκέψου να είχε στείλει τέτοιο mail ο Φρουζής στον Αλέξη…”

“Ξεμπροστιάζει” τον Μητσοτάκη ο Πολάκης: Ούτε εγώ δεν έχω δει τόσους CEO μαζεμένους! “Σκέψου να είχε στείλει τέτοιο mail ο Φρουζής στον Αλέξη…”

Τις αποκαλύψεις του Documento για τα mails που αντάλλασσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κωνσταντίνο Φρουζή και το δείπνο στήριξης που διοργάνωνε στο σπίτι του ο Mr.Novartis με τη συμμετοχή CEOs σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook.

«Σκέψου να είχε στείλει κάνα τέτοιο μέιλ ο Φρουζής στον Αλέξη» λέει χαρακτηριστικά, «θάχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ από τις φωνές των “δημοσιογράφων”!!!! Σήμερα μούγκαααα… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS!!!».

Όλη η ανάρτηση στο Facebook:

Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσους CEO μαζεμένους φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών υγειονομικού υλικού εγώ που είμαι υπουργός Υγείας τρία χρόνια σχεδόν, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ !!!!

…και όχι γιατί δεν μπορούσα ή γιατί δεν το ζήτησαν !!!

Η διαφορά μας είναι στο ποιους ΘΕΛΩ να στηρίζομαι …….

ΥΓ . φαντάσου λέει να είχε στείλει κάνα τέτοιο μέιλ ο Φρουζής στον Αλέξη ….Θαχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ απ τις φωνές των “δημοσιογράφων” !!!!! Σήμερα μούγκααααα …… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS !!!!

Leave a Reply

Top