Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας με νέο βίντεο για τις 15 Μάη: «Ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» (vid)

Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας με νέο βίντεο για τις 15 Μάη: «Ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό» (vid)

Σε νέο βίντεο και με ηχηρό μήνυμα «15 Μάϊου ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό», ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν πανελλαδικά την Κυριακή 15 Μάη με σκοπό την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μήνυμα ωστόσο είναι ξεκάθαρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή για να τελειώνουν όλοι οι πολίτες και τα νοικοκυριά πλέον με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που βυθίζει έναν ολόκληρο λαό στη φτώχεια, με την ακρίβεια σε ρεύμα και καύσιμα, αλλά και με την απειλή επισιτιστικής κρίσης, αφού ο κόσμος πλέον δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά αγαθά μιας και οι μισθοί τελειώνουν στο πρώτο 10ήμερο του μήνα.

Με το βίντεο που ανέβασε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό του στο Facebook αλλά και με τις δηλώσεις και συζητήσεις του με τους πολίτες σε Ηλεία και Καβάλα, την Τρίτη και την Πέμπτη, το τεράστιο κύμα ακρίβειας βασικών προϊόντων και αγαθών που χτυπάει τα νοικοκυριά, αποτελεί κεντρικό θέμα που πρέπει να φύγει.

Leave a Reply

one × four =

Top