Είστε εδώ

Ξεγυμνώνονται τα ψέματα της κυβέρνησης για την τηλεδιοίκηση: Εικόνα διάλυσης στο κτίριο της Λάρισας – «Αν λειτουργούσε το σύστημα και μετά το 2019 θα είχε αποτρέψει την τραγωδία στα Τέμπη» (VIDEO)

Ρεπορτάζ του MEGA απογυμνώνει την κυβέρνηση που μέσα στον πανικό της για τις ευθύνες που τις αναλογούν στο δυστύχημα των Τεμπών, εκστομίζει ασύστολα ψεύδη για την τηλεδιοίκηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κτίριο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα παρουσιάζει πλήρους εγκατάλειψης και ξεχαρβαλώματος. Την εικόνα συνθέτουν μεταξύ άλλων σκάλες και καλώδια να κρέμονται από το ταβάνι.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ διαμηνύουν πως αν το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το δυστύχημα στα Τέμπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Της ΝΔ τώρα της φταίει και η ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) για τα Τέμπη! Την κατηγορεί μετά το πόρισμα – “φωτιά” για τους σταθμάρχες, ως “όργανο” του ΣΥΡΙΖΑ!

«Ιδού οι πολιτικές ευθύνες και τα ψέματα της κυβέρνησης», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης και προσθέτει στην ανάρτησή του: «Το ρεπορτάζ του MEGA, συνιστά την απόλυτη δικαίωσή μας για όσα αναδείξαμε για το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, που αν λειτουργούσε και μετά το 2019 θα είχε αποτρέψει την τραγωδία».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το Mega, το κτίριο βρίσκεται σε κατάσταση ολικής αναμόρφωσης και παραπέμπει σε οικοδομή.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους το κτίριο λειτουργούσε μέχρι το 2019, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιο βαθμό και πόσο λειτουργικό ήταν.

Σε αυτό χώρο που πλέον από την οροφή κρέμονται καλώδια κανονικά θα δούλευαν δύο σταθμάρχες και θα μπορούσαν να δουν ανά πάσα στιγμή την πορεία των τρένων, την κατεύθυνση και την γραμμή που ακολουθούν.

Αν λειτουργούσε, η εμπορική και η επιβατική αμαξοστοιχία δε θα κινούνταν για τόσα χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Με πληροφορίες από Megatv και avgi.gr

VIDEO: MEGATV

Μια σκέψη στο “Ξεγυμνώνονται τα ψέματα της κυβέρνησης για την τηλεδιοίκηση: Εικόνα διάλυσης στο κτίριο της Λάρισας – «Αν λειτουργούσε το σύστημα και μετά το 2019 θα είχε αποτρέψει την τραγωδία στα Τέμπη» (VIDEO)

  1. Επίσης αν είχαν γίνει οι δρόμοι Πάτρα-Πύργος και ο ΒΟΑΚ ΚΡΗΤΗΣ, όπως το είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το σταμάτησε η Δεξιά, δεν θα θρηνουσαμε θύματα κι εδώ. Δεν παράτησαν δηλ. μόνο τα τρένα. Ακόμα να δούμε και τα Σαράβαλα Λεωφορεία στις Αστικές ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που τα φόρτωσα εκεί, παίρνουν φωτιά, πέφτουν οι οροφές τους κλπ., υπάρχουν κι εδώ καταγγελίες εργαζομένων και επιβατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *