Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > “Βουρ να τους ρίξουμε τους τρισκατάρατους που δεν έκατσαν να γίνουν μία ωραία, άντε και ολίγον ηρωϊκή, παρένθεση”

“Βουρ να τους ρίξουμε τους τρισκατάρατους που δεν έκατσαν να γίνουν μία ωραία, άντε και ολίγον ηρωϊκή, παρένθεση”

Λόγια πολλά δεν χρειάζονται. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Και το «χωριό» της ταύτισης (το καταλαβαίνει, δεν το καταλαβαίνει, είναι αδιάφορο) του Κούλη με ό,τι πιο ακροδεξιό, μαύρο, σκοταδιστικό, αναχρονιστικό και άρα επικίνδυνο για το αύριο του τόπου μας, υπάρχει στον πέρα της παραδοσιακής Δεξιάς χώρο, δεν φαίνεται απλά. «Κραυγάζει» καθημερινά. Με περιστατικά, όπως η πρόσφατη επίθεση στη Θεσσαλονίκη, σε ανύποπτο πολίτη που έκανε το λάθος να ρωτήσει «που γίνεται η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ», που μαρτυρούν ότι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη, με ΜΜΕ τύπου ΣΚΑΙ, Πρώτο Θέμα, iefimerida, «Ομάδα Αλήθειας» στα σόσιαλ, και ό,τι άλλο πληρωμένο τρολ υπάρχει στην αγορά.

Ένας ο στόχος: να πέσει αυτός ο τρισκατάρατος Τσίπρας, που του παλιοκομμουνιστή «γεννάνε και τα κοκκόρια του», βγάζει την Ελλάδα από το πρόγραμμα των δανειστών, παίρνει μείωση του χρέους, συναντάται με Μέρκελ και Σάντσεθ για μεταναστευτικό, του πλέκουν το εγκώμιο μεγάλα ΜΜΕ (ενώ του Κούλη του γράφει στο Brookings άρθρα ο… σύμβουλός του Πελαγίδης!), αναβαθμίζουν τη χώρα ξένοι οίκοι (πότε θα δούμε Άδωνη να καταδικάζει τους ξένους Οίκους για… κομμουνιστική στροφή;)

Γρήγορα, γρήγορα λοιπόν πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς τους κομμουνιστές (που δεν είναι καλοί σαν το καλό μας τον Κουτσούμπα που κάνει αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ  και δεν βλέπει τίποτε άλλο, παρά τον ταξικό εχθρό στο πρόσωπο του Τσίπρα, του Τσακαλώτου, του Βούτση κ.α.)..

Πρέπει να τα ρίξουμε τα παλιόπαιδα, που δεν κάθισαν να φύγουν στους πέντε, έξι μήνες, να γίνουν μια ωραία, άντε και ολίγον ηρωϊκή παρένθεση, και να ξαναμπούνε όλα στην «κανονικότητά» τους, με μια ωραία Δεξιά κυβέρνηση (με κάνα δεκανίκι τύπου Μπένι ή Φώφης) και μια ωραία αντιπολίτευση, τύπου ΚΚΕ, καλή και χρήσιμη και ανώδυνη αφού δεν ενδιαφέρεται να κυβερνήσει, να κάνει πράγματα, να αλλάξει πράγματα.

Πού πήγαν εκείνα τα χρόνια; Εεε; Που;

Βουρ να τους ρίξουμε τους βρωμοΣυριζαίους, που «πουλάνε τη Μακεδονία μας», «πηγαίνουν σε παρελάσεις ανώμαλων», «λένε ψέματα» για την οικονομία (άσε που ρίχνουν και την ανεργία), δεν κάνουν τις «σωστές» μπίζνες στους κρίσιμους τομείς. Δεν βλέπετε και την ακατανόμαστη Δούρου, που έφερε τα πάνω – κάτω στα εργοστάσια διαχείρισης των σκουπιδιών, που χάλασε μόλις ανέλαβε, το 2014, κάτι «δουλίτσες» ταμάμ, που κάνει διαγωνισμούς για βαριά έργα, π.χ. αντιπλημμυρικά, στην Περιφέρεια χωρίς να απευθύνεται στους… «γνωστούς»; Είναι άραγε τυχαίο ότι ΣΚΑΙ, «αγανακτισμένοι πολίτες», «Φιλελεύθερος», iefimerida, Πρώτο Ψέμα, τρολ, όλη η μονταζιέρα της ΝΔ, έχουν πέσει καταπάνω της, πότε με σεξιστικά σχόλια πότε με πηκτή, σαν λάσπη, παραπληροφόρηση, ότι και καλά, μέσα σε επτά μήνες δεν έκανε αντιπλημμυρικά έργα στην μπαζωμένη εδώ και πέντε δεκαετίες Μάνδρα;

Αυτό δεν είναι άγνοια. Είναι σχέδιο.

Σχέδιο κατά της Δούρου. Σχέδιο κατά της κυβέρνησης Τσίπρα.

Γιατί ενοχλούν. Ενοχλούν πολύ και πρέπει να φύγουν.

Δυστυχώς για αυτόν τον εσμό, ευτυχώς για την πατρίδα, οι πολίτες αποφασίζουν. Έχουν τον τελευταίο λόγο. Και θα τρίβουν όλοι αυτοί οι τελειωμένοι τύποι, ξανά, τα μάτια τους, όταν έλθει η ώρα της κάλπης…

Μιχαλάκης ο Τζάκσον

Leave a Reply

Top