Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βουλή: Ο Μητσοτάκης μάλωσε τη Μενδώνη γιατί είπε “επικίνδυνο” τον Λιγνάδη…

Βουλή: Ο Μητσοτάκης μάλωσε τη Μενδώνη γιατί είπε “επικίνδυνο” τον Λιγνάδη…

Mitsotak

«Κακώς χαρακτηρίστηκε επικίνδυνος ο Λιγνάδης»…

Αφού ο πρωθυπουργός κάλυψε πλήρως την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε βαθμό παρεξηγήσεως ( ο Αλέξης Τσίπρας του είπε δεν θέλω να πιστέψω πως μία υπουργός εκβιάζει) προχώρησε σε σοκαριστική δήλωση.

Το μόνο κακό που βρήκε στη συμπεριφορά της Μενδώνη είναι πως αποκάλεσε το Λιγνάδη «επικίνδυνο». Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έπρεπε να το πει.

«Είναι καλή υπουργός κι ας έχει αναστατώσει αρκετές συντεχνίες. Μεγάλο λάθος που χαρακτήρισε τον κ. Λιγνάδη επικίνδυνο αλλά αυτό δεν ισοσκελίζει το έργο της» είπε ο πρωθυπουργός.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία υπουργός εκβιάζει τον πρωθυπουργό» ανέφερε με νόημα, θυμίζοντας πως η Λ. Μενδώνη κατάργησε την προκήρυξη που αφορούσε το Εθνικό Θέατρο για να τοποθετήσει τον Δ. Λιγνάδη. Απαντώντας στην δικαιολογία του πρωθυπουργού ότι κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε όταν ανακοινώθηκε ο διορισμός του κρατούμενου πρώην «σκηνοθέτη – ηθοποιού», διερωτήθηκε o Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή: «Ποιος τον έβαλε εν πάση περιπτώσει σε αυτήν την θέση; Σε ποιον τα λέτε αυτά; Τι ρεσιτάλ υποκρισίας είναι αυτό;», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό είπε: “Είστε συνεργός αν όχι πρωτεργάτης της συγκάλυψης Λιγνάδη”
Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

seven + 5 =

Top