Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Βόρεια Μακεδονία: Αλλάζει και το… Twitter του ο Ντιμιτρόφ – Σπεύδει να ριτουιτάρει ο Κατρούγκαλος!

Βόρεια Μακεδονία: Αλλάζει και το… Twitter του ο Ντιμιτρόφ – Σπεύδει να ριτουιτάρει ο Κατρούγκαλος!

«Έχουμε μόλις ανταλλάξει την τελική ρηματική διακοίνωση. Η Συμφωνία Πρεσπών τίθεται σε ισχύ!» αναφέρει σε ανάρτησή του, στα αγγλικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ. Στέλνει μάλιστα το μήνυμα: «Ας είναι σήμερα η απαρχή μιας μακράς φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας, αλλά μπορούμε και θα διαμορφώσουμε το μέλλον της φιλίας, της εταιρικής σχέσης και της συνεργασίας μας».

Ο κ. Ντιμιτρόφ εμφανίζεται πλέον, στο προφίλ του στο τουίτερ, ως υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Η ανάρτηση του κ. Ντιμιτρόφ (@dimitrov_nikola) στα αγγλικά έχει ως εξής:

«We have just exchanged the final note verbale: Prespa Agreement enters into force! May today be the beginning of a long friendship between Greece and North Macedonia. We can’t change our past, but we can and we will shape our future of friendship, partnership and cooperation».

Αυτή την ανάρτηση του Νικολά Ντιμιτρόφ «σήκωσε» και στον δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφέροντας στο σχόλιό του:

«Με την ανταλλαγή των ρηματικών διακοινώσεων τέθηκε σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών. Ξεκινά μια νέα εποχή σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή, φιλίας και συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top