Είστε εδώ

“Βόμβες” στη Δικαιοσύνη από Παπαγγελόπουλο.”Θα δώσω ονόματα”!Περίμενε η κυβέρνηση το “πραξικόπημα” εκεί!

Η κυβέρνηση ήταν ενήμερη εδώ και καιρό για τις μεθοδεύσεις που θα ακολουθούσαν συγκεκριμένα κέντρα στο χώρο της Δικαιοσύνης, και γνώριζε με λεπτομέρειες το “σχέδιο” που εκπονούσαν πυρήνες της διαπλοκής σε συνεργασία με κυκλώματα που έχουν παραμείνει από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Το ίδιο και ο Δημ Παπαγγελόπουλος, που ήταν ενημερωμένος ότι θα αποτελέσει τον κύριο στόχο, καθώς συγκεκριμένοι ολιγάρχες, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, λόγω προσωπικών θεμάτων,είχαν επιλέξει να δώσουν την “μητέρα των μαχών” στον πόλεμο με την κυβέρνηση, αυτό τον χώρο και όχι τις “άδειες” των καναλιών, όπως τεχνηέντως άφηναν να εννοηθεί…
Φως στα κυκλώματα της Δικαιοσύνη είναι έτοιμος να ρίξει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τις αναφορές της εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, οι οποίες στάθηκαν η αφορμή για να στηθεί από συγκεκριμένα ΜΜΕ ένα σκηνικό εκβιασμού.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να μιλήσει με «ονόματα και αποδείξεις», αποκαλύπτοντας σωρεία λεπτομερειών για όλα συμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης τα προηγούμενα χρόνια. Η δε φράση που του αποδίδεται, ως απάντηση στα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ώρων, είναι η εξής: «Ο,τι έχω να πω θα το πω στη Βουλή και να δω τότε πού θα κρυφτούν όσοι σήμερα ρίχνουν λάσπη».
Με πληροφορίες από altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *