Είστε εδώ

Βόμβες Κουίκ για Βατοπέδι και Αγγέλου:Η Τσατάνη εξομολογήθηκε ότι “έστησαν” τον Καραμανλή και κορυφαία στελέχη της ΝΔ

Αποκαλύψεις – “φωτιά” του Τέρενς Κουίκ στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ,με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία και τον “πόλεμο” που δέχεται από διάφορα κέντρα ο αν. Υπουργός Δικαιοσύνης και αρμόδιος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δημ. Παπαγγελόπουλος, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
” Μεταφέροντας ένα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αναρωτιέμαι εάν πράγματι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να σταθούν μέσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όταν κληθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και αρχίσει – παραπέμπω αυτολεξεί στο δημοσίευμα – «να διηγείται τι ακριβώς του εξομολογήθηκες η καταγγέλλουσα εισαγγελέας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του στενού συνεργάτη του κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, πώς του επιβλήθηκε η εγγύηση μαμούθ των 400.000 Ευρώ για να μην προφυλακιστεί, τι είδους παιχνίδια παίχτηκαν στην υπόθεση του Βατοπεδίου εις βάρος της παράταξης και ηγετικών στελεχών της και άλλων τινών», είπε, αφήνοντας σε αμηχανία τους συνομιλητές του, ο αντιπρόεδρος των ΑνΕλλ και παλαιό στέλεχος της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, Τέρενς Κουίκ !!!
( Χαρακτηριστικά στο σημερινό της φύλλο η Δημοκρατία γράφει σχετικά: ” Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε χθες να απαλλάξει από τα καθήκοντά του (ως μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας) τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τοποθετώντας στη θέση του τον Μάκη Βορίδη, με ορισμένους να υπαινίσσονται ότι αυτό έχει άμεση σύνδεση με το ζήτημα Παπαγγελόπουλου και τη σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή. Να σημειωθεί πάντως ότι και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι η απόφαση ήταν κοινή συναινέσει, με δεδομένο ότι ο κ. Βορίδης είναι ο αρμόδιος συντονιστής Δικαιοσύνης. Στο παρελθόν πάντως η κυρία Τσατσάνη είχε εξαντλήσει την αυστηρότητά της (αδίκως, όπως αποδείχτηκε) στο πρόσωπο του Γιάννη Αγγέλου, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή.”)
Παράλληλα αποκάλυψε ( επιβεβαιώνοντας το the faq ) τον πραγματικό αποδέκτη της ξαφνικής επανεμφάνισης του Αντώνη Σαμαρά την προηγούμενη Κυριακή: «Η ομιλία Σαμαρά την περασμένη Κυριακή στην Καλαμάτα, με τις αντιπολιτευτικές κραυγές που έβγαλε, εκτιμώ ότι δεν σκόπευαν ως ακροατήριο τη σημερινή Κυβέρνηση. Με τον οξυμένο τρόπο των λεγομένων του ο Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώ ότι ήθελε να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ότι αυτός εξακολουθεί να παίζει τον ουσιαστικό ρόλο. Έτσι κι αλλιώς, πρόσωπα και πράγματα δείχνουν ότι έχει σε ομηρία τον σημερινό αρχηγό».
Τέλος έστειλε και μια “προειδοποιητική βολή” από το … ΥπΕθΑ, στον πρώην υπ Δικαιοσύνης επί Σαμαρά, Χαρ Αθανασίου, για τις … κινήσεις του, γενικότερα: ” Καλά θα κάνει να είναι προσεκτικός στις ανακοινώσεις του ο κ. Αθανασίου, ο εξ Αγίας Παρασκευής Λέσβου ορμώμενος. Και αναφέρω συνειδητά και την εντοπιότητά του, διότι τον έχουν συνδέσει και με αυτό και με δικαστικούς λειτουργούς που ορίστηκαν κατά τη θητεία του σε θέση ευθύνης και δεν εξαιρώ ούτε και εκείνους που βαφτίστηκαν ως «ψηλοί» και «παναθηναϊκάκηδες».

Με πληροφορίες από olympia.gr

One thought on “Βόμβες Κουίκ για Βατοπέδι και Αγγέλου:Η Τσατάνη εξομολογήθηκε ότι “έστησαν” τον Καραμανλή και κορυφαία στελέχη της ΝΔ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *