Είστε εδώ

Βόμβα! Η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, υποψήφια της ΝΔ, αναδεικνύει την κυβερνητική απάτη με την αιχροκέρδεια στα καύσιμα και την ομπρέλα στο παρακράτος! “Ας με πετάξουν από το κόμμα”

«Το θέμα των καυσίμων είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία, στην οποία εμπλέκεται το κράτος και ο ΣΕΕΠΕ. Πάρα πολλές φορές έχω πει ότι τα ποσά που διακινούνται είναι τεράστια και υπάρχει ο κλάδος ο επίσημος και το παρακράτος το οποίο πλέον είναι επίσημο. Άρα, όσο είναι ακριβή η βενζίνη – και ακριβή είναι η βενζίνη λόγω του ΕΦΚ και του ΦΠΑ που πάει 60% επιβάρυνση πάνω στην τιμή – ποιος κερδίζει; Κερδίζει το παρακράτος!»

H Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ αναδεικνύει το παρακράτος, την κυβερνητική απάτη και την αισχροκέρδεια με τα καύσιμα

Και όταν της επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για μείωση του ΕΦΚ στο πρόγραμμα της ΝΔ και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε το συζητά, εκείνη γίνεται έξω φρενών:

«Ας με πετάξει έξω το κόμμα. Εγώ είμαι ξεκάθαρη. Δεν πήγα εγώ στο κόμμα! Το κόμμα ήρθε σε μένα και το κόμμα ξέρει ποια είμαι»

Μια σκέψη στο “Βόμβα! Η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, υποψήφια της ΝΔ, αναδεικνύει την κυβερνητική απάτη με την αιχροκέρδεια στα καύσιμα και την ομπρέλα στο παρακράτος! “Ας με πετάξουν από το κόμμα”

  1. όλο και καλύτερο γίνεται…. δεν θα είναι απλά κρότος αυτό που θα συμβεί το βράδυ της 21 Μαΐου θύελλα θα είναι και τυφώνας μαζί που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *