Είστε εδώ

Βόμβα Ντάισελμπλουμ. στην Οξφόρδη: Υπάρχει πολύς πλούτος στην Ελλάδα, αλλά … είναι κρυμμένος στο Λονδίνο!!!

Έξω από τα δόντια τα είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αναφορικά με το τι συνέβη στην πραγματικότητα στην Ελλάδα με τι δήθεν επιχειρηματικότητα, τα κόλπα των ολιγαρχών (του ΣΕΒ που ζητάει 180 χιλ απολύσεις και μείωση φορολογίας για επιχειρήσει και επιχειρηματίες) και τις τράπεζες με προεξάρχουσα την ΤτΕ που υποτίθεται ότι “ελέγχει” κεντρικά την κίνηση των κεφαλαίων.
«Οι πολίτες θα χρειαστεί να πληρώσουν φόρους – δεν θα είναι δημοφιλές, ιδιαίτερα σε κρίση, αλλά χρειάζεται να γίνει για να οικοδομηθεί μια χώρα. Το πιο λυπηρό πράγμα σχετικά με την Ελλάδα είναι ότι υπάρχει πολύς πλούτος, αλλά είναι κρυμμένος ή έχει μεταφερθεί στο Λονδίνο»στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Έχει δε ιδιαότερη σημασία ότι αυτή η καταγγελία από τον καθ’ ύλη αρμόδιο Ευρωπαίο θεσμικό παράγφοντα, έγινε μέσα στην καρδιά της Μ Βρετανίας και στο ιστορικό Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που μαζί με το Καίμπριτζ αποτελούν την θερμοκοιτίδα της Βρετανικής πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας… Και βέβαια έχει σημασία και το τάιμινγκ που συμπίπτει με τις αποκαλύψεις 480 ελληνικών ονομάτων στις λίστες με τις οφ σορ ανά τον κόσμο με ένδιαμεσο σταθμό τον Παναμά, αφού είναι γνωστό ότι τεράστιςο αριθμών κεφαλαίων από το 2000 και μετα δραπετευαν καθημαρινά από ελληνικές τράπεζες με προορισμό εταιρείες – μαιμού, ή ακίνητα, στο Λονδίνο. Και όλα αυτά με τη συμβολή των τραπεζών, τη συμμετοχή διεφθαρμένων κυνερνητικών και πολιτικών στελεχών, αλλά και μεγάλων ελληνικών κομμάτων, αλλά και με την σιωπηλή ανοχή των διοικήσεων της ΤτΕ !!!!
ΥΓ: Απορία αφελούς. Γιατί σε κανένα ελληνικό συστημικό Μέσο δεν θα δείτε γραμμένη αυτή την είδησ από αυτήν την αναφορά του Ντάισελμπλουμ; Παρά θα την δείτε στο τέλος-τέλος του ρεπορτάζ … και αν!!!

Μια σκέψη στο “Βόμβα Ντάισελμπλουμ. στην Οξφόρδη: Υπάρχει πολύς πλούτος στην Ελλάδα, αλλά … είναι κρυμμένος στο Λονδίνο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *