Είστε εδώ

“Βόμβα”! Νίκος Παππάς στον … Νίκο Χατζηνικολάου:”Την άλλη βδομάδα οι … άδειες”!

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες», ανήγγειλε ο Υπ Επικρατείας Νίκος Παππάς στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου το πρωί της Πέμπτης
Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real fm, είπε ότι η κυβέρνηση επιμένει στον αριθμό των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρξουν θεματικές άδειες ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται.
Ως προς τη διαδικασία του διαγωνισμού δήλωσε ότι «μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί η προκήρυξη στο open gov, θα υπάρξει μία ολιγοήμερη διαβούλευση και μετά θα περάσουμε στη διαδικασία υποβολής των φακέλων».
Όπως είπε, «ο χώρος του Τύπου είναι πολλαπλώς ταλαιπωρημένος -και δεν εννοώ μόνο τον ηλεκτρονικό και την τηλεόραση- και ο χώρος των εφημερίδων. Υπάρχουν φαινόμενα που δεν θα πρέπει να αφήσουμε να συνεχίζονται. Για παράδειγμα, δεν μπορεί όλα τα προϊόντα στην αγορά να έχουν barcode και να μην έχουν οι εφημερίδες, αυτό μέσα στις επόμενες μέρες θα δρομολογήσουμε τη νομοθετική ρύθμιση να το ολοκληρώσουμε».
Ολόκληρη η συνέντευξη του Υπ Επικρατείας που μίλησε για όλο το φάσμα της πολιτικής επικαιρότητας εδω: periodista.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *