Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βόμβα Κούλογλου τώρα για Κυριάκο: Στο περιβάλλον Μητσοτάκη ονόματα από τα Paradise Papers …

Βόμβα Κούλογλου τώρα για Κυριάκο: Στο περιβάλλον Μητσοτάκη ονόματα από τα Paradise Papers …

Στην αποκάλυψη ότι οι αποκαλύψεις από τα Paradise Papers αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη … προχώρησε πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος ( έχει συνεργαστεί με το Δίκτυο Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων στο παρελθόν κατά τις αποκαλύψεις για τα Panama Papers… ) Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο

Η Νέα Δημοκρατία, στην πραγματικότητα “καρφώθηκε” μόνη της», ισχυρίστηκε ο Στ Κούλογλου που συνέχισε μεταφέρωντας πληροφορίες από τις Βρυξέλλες: «Λέει προκαταβολικά να κοιτάξει η κυβέρνηση να κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στις καλές και τις κακές off-shore. Άρα, σημαίνει ότι κάποιοι από τη ΝΔ είναι μέσα στα Paradise Papers, έχουν off-shore και η ΝΔ ζητάει να καταχωριστούν στις καλές, όχι στις κακές», όπως είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς, δεν πρόκειται για τίποτε μικροστελέχη … έχω την εντύπωση και τις πληροφορίες ότι αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη», εκτίμησε ο ίδιος.

«Πρέπει να γίνει συζήτηση, επιτέλους να βγουν τα ελληνικά ονόματα, να κινηθούν και οι αρχές, όχι μόνο οι δημοσιογράφοι. Να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες τι συμβαίνει και αν υπάρχουν “καλές” off-shore … εκεί κρύβονται χρήματα. Έχουν βγει από την Ελλάδα; Τότε έχεις φοροδιαφύγει στην Ελλάδα. Έχουν βγει από άλλη χώρα; Έχεις φοροδιαφύγει σε άλλη χώρα. Αποκλείεται να έχεις βγάλει τα χρήματα από βιομηχανία που έχεις στήσει στα νησιά Καϊμάν, δεν έχουν βιομηχανίες», υπογράμμισε ο κ. Κούλογλου.

«Ελπίζω η αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει το ζήτημα όχι προσωπικά, αλλά με την πρέπουσα θεσμική σοβαρότητα», κατέληξε.

Νωρίτερα και μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο γ.γ. Καταπολέμης της Διαφθοράς Κώστας Χρήστου τόνισε ότι όλα τα νέα στοιχεία θα προωθηθούν στις δικαστικές και φορολογικές αρχές, ενώ την εκτίμηση ότι κάτι υποκρύπτει η ΝΔ εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: stokokkino.gr

Leave a Reply

Top