Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βόμβα Αντώναρου στο Live News! “Ξέρω πως ο Μητσοτάκης συζήτησε την αποστρατεία Μειμαράκη …”

Βόμβα Αντώναρου στο Live News! “Ξέρω πως ο Μητσοτάκης συζήτησε την αποστρατεία Μειμαράκη …”

Σε νεες αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν σάλο στο χώρο της ΝΔ , προχώρησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, στην Αμαλία Κάτζου και το Live News weekend στο κανάλι Epsilon! Ο Ευ Αντώναρος επανήλθε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών λέγοντας πως ο ίδιος γνωρίζει και παρά τη διάψευση “κύκλων” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι τις προηγούμενες ημέρες ο προεδρος της ΝΔ “συζήτησε” το ενδεχόμενο αποστρατείας του Βαγγέλη Μειμαράκη!

H ΝΔ έχει χάσει με ευθυνη της ηγεσίας της την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνιας …ξεκίνησε ο Ευ Αντώναρος και συνέχισε δριμυτερος!

Η ηγεσία της ΝΔ δεν αντιλαμβανεται τις αναγκες του μεγαλύτερου τμήματος του εκλογικού σώματος που ανηκουν στο χώρο του κοινωνικού κέντρου! Απευθύνεται μόνον στο κομματικό της ακροατηριο και αγνοεί το κομμάτι εκείνο που κρίνει τις εκλογές.

Ο Ευ Αντώναρος επεσήμανε ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα μπορουσε να προσεγγίσει αυτο τον χώρο, ενώ επιτέθηκε με σκληρά λογια στον Αδωνι Γεωργιάδη: Ο δοτός αντιπροεδρος της ΝΔ δεν θέλω ουτε να αναφερω το όνομά του, πρέπει να κρατά το στόμα του κλειστό. Το ιδιο και ο Σαμαράς που ενδιαφερεται μονον για να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα της κυβλερνησής του χωρίς να ενδιαφερεται για τη νικη της ΝΔ… Μετα τις ευρωεκλογές του 2014 τα έκανε όλα θάλασσα και αυτο το διαπίστωνουν οι εταίροι μας. Τώρα φαντασιωνεται την επάνοδό του με τον ιδιο πολιτικο θιάσο στον οποιο θα συμμετχει και ο Βενιζέλος και μάλιστα έχει ιδιαίτερα όνειρα για τον Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος δεν θα γινει ποτε αποδεκτος από τον κόσμο της ΝΔ .., τόνισε με νόημα ο πρώην υπουργός, ολοκληρώνοτας του μύδρους κατά του Αντ Σαμαρά, του Αδ Γεωργιάδη και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος!

Leave a Reply

Top