Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βιωματική” δήλωση του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Ιονίας … “Τώρα θα μπορώ να πηγαίνω στο χωριό τα Σ/Κ! Παιδάκι … κάναμε 9 ώρες!”

“Βιωματική” δήλωση του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Ιονίας … “Τώρα θα μπορώ να πηγαίνω στο χωριό τα Σ/Κ! Παιδάκι … κάναμε 9 ώρες!”

«Θυμάμαι ως παιδάκι που θέλαμε μια ημέρα για να ανέβουμε στα Τζουμέρκα. Θέλαμε 8-9 ώρες ενώ τώρα φεύγοντας από την Αθήνα μπορείς να επισκεφθείς την περιοχή για Σαββατοκύριακο»… Δεν θα μπορούσε να μην αφήσει χωρίς να “εκτονωθεί” και μια παλόμενη χορδή από το … “προσωπικό” του συναίσθημα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού, που συνδέει την Αθήνα με τα Γιάννενα σε 3,5 ώρες και προχώρησε και σε μια μαλλον “βιωματική” δήλωση! Ο Αλέξης Τσίπρας που καταγεται από το ορεινό Αθαμανιό στα Τζουμέρκα από την πλευρά της Άρτας, θυμήθηκε ότι στα ευαίσθητα και γεμάτα από προσωπικά συναισθήματα παιδικά χρόνια, το ταξίδι με την οικογένειά του για να πάνε στην “γιαγιά” στο χωριό, ήταν μια … μικρή περιπετεια, διάρκειας 8=9 ωρών!!!

Leave a Reply

Top