Είστε εδώ
Home > FAQ news > (Βιντεο) Παρουσία Σαμαρά, Ρουσόπουλου, Βορίδη, Κουμουτσάκου, και Πορτοσάλτε, ο Άδωνις κήρυξε τον πόλεμο στο Νίκο Δένδια! “Με ενδιαφέρει το χειροκρότημα σας, άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ”

(Βιντεο) Παρουσία Σαμαρά, Ρουσόπουλου, Βορίδη, Κουμουτσάκου, και Πορτοσάλτε, ο Άδωνις κήρυξε τον πόλεμο στο Νίκο Δένδια! “Με ενδιαφέρει το χειροκρότημα σας, άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ”

Σύμφωνα με το κεντροδεξιών πεποιθησεων μπλόγκ arouraios.gr, ο Άδωνις Γεωργιάδης κήρυξε πριν από λίγο και επίσημα τον πόλεμο στον Νίκο Δένδια. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα: “ πριν από λίγο στην πολυδιαφημιζόμενη από το σύνολο του κομματικού μηχανισμού αλλά και των συστημικών ΜΜΕ εκδήλωση κοπής της πίτας του Γεωργιάδη στο Μαρούσι, όπου συγκεντρώθηκαν μετα βίας 700 ανθρώποι (με τους μισούς να είναι υποψήφιοι είτε Βουλευτές, είτε Δημοτικοί & Νομαρχιακοί σύμβουλοι), ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο την εσωτερική ένταση, με ευθεία επίθεση κατά του Νίκου Δένδια!

Για όποιον δεν γνωρίζει, την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουλή ο Νίκος Δένδιας συγκρούστηκε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή διαχωρίζοντας τη θέση της παράταξης από τις ακροδεξιές θέσεις. Τότε στο κοινοβούλιο, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, τον είχαν χειροκροτήσει. Μεταξύ αυτών και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σήμερα δεν δίστασε να επιτεθεί ευθέως και δημοσίως στον συνάδερφο του!

Όπως αναφέρει τώρα η ιστοσελίδα iefimerida.gr στη σημερινή εκδηλωση στο Μαρούσι του α/δρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη “πολλά ήταν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μάκης Βορίδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Τραγάκης, η Σοφία Βούλτεψη η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Νίκη Τζαβέλλα κ.α.”

Ο ίδιος άλλωστε ο α/δρος της ΝΔ ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τους ανωτέρω στο λογαρισμό του στο twitter, αναμεσά τους και του “κολλητού” του πια Άρη Πορτοσάλτε που πλέον είναι απαραιτητος στις εκδηλώσεις του…αλλά και του Κ Μπογδάνου

Πηγή: arouraios.gr

One thought on “(Βιντεο) Παρουσία Σαμαρά, Ρουσόπουλου, Βορίδη, Κουμουτσάκου, και Πορτοσάλτε, ο Άδωνις κήρυξε τον πόλεμο στο Νίκο Δένδια! “Με ενδιαφέρει το χειροκρότημα σας, άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ”

Leave a Reply

Top