Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βίντεο: Η επική στιγμή που η Τασία Χριστοδουλοπούλου διαβάζει το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και των άλλων της δικογραφίας για τη Novartis! Προανακριτική Επιτροπή απευθείας!

Βίντεο: Η επική στιγμή που η Τασία Χριστοδουλοπούλου διαβάζει το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και των άλλων της δικογραφίας για τη Novartis! Προανακριτική Επιτροπή απευθείας!

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου απαγγέλλει τα ονόματα δύο πρώην Πρωθυπουργών ( Σαμαράς-Πικραμμένος) και οκτώ πρώην υπουργών (Γιάννης Στουρνάρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς και Γιώργος Κουτρουμάνης) που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση Νοβαρτις που διαβιβάστηκε πριν από λίγο στην Βουλή. Οι πληροφορίες του The FaQ αναφέρουν ότι θα συσταθεί απευθείας προανακριτική επιτροπή, ενω το επόμενο βήμα αναμενεται μεχρι το τελος της εβδομαδας… Η εξεταστική επιτροπή διερευνα αν υπαρχουν πολιτικές ευθυνες. Η προανακριτικη διερευνα ποινικες ευθύνες πολιτικών προσώπων και εαν πιστοποιηθούν προτεινει τη σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου. Εαν υπαρχει το αδικημα της τέλεσης πράξης νομιμοποιησης παρανομων εσόδων τοτε δεν παραγραφονται οι ευθυνες…

Στη Βουλή κατατέθηκε η δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis, την οποία απέστειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Συγκλήθηκε εκτάκτως η Ολομέλεια προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, η διαβίβασή της. Η δικογραφία διαβιβάστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να διερευνηθούν κοινοβουλευτικά τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας, αφορά δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ πρώην υπουργούς, κατά την περίοδο 2006 μέχρι αρχές 2015.

3 thoughts on “Βίντεο: Η επική στιγμή που η Τασία Χριστοδουλοπούλου διαβάζει το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και των άλλων της δικογραφίας για τη Novartis! Προανακριτική Επιτροπή απευθείας!

  1. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ….

Leave a Reply

Top