Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Βίντεο – ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την Υγεία! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων στην Δημόσια Ιατρική και Νοσοκομειακή περίλθαψη !

Βίντεο – ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την Υγεία! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων στην Δημόσια Ιατρική και Νοσοκομειακή περίλθαψη !

Το … “Τσίπρας -care” είναι καταγεγραμμένη πραγματικότητα στη συνείδηση των πολίτών, από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑνΕλλ, όταν καταργήθηκε με μία κίνηση, το αισχρό και εξευτελιστικό “πεντάευρω” … το εισητήριο της εισόδου στα Δημόσια Νοσοκομεία, που είχαν επιβάλλει οι κυβερνήσεις των Σαμαρο-Βενιζέλων με την συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοοτάκη και υπουργοί Υγείας (;) όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης !

«Η δημόσια ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό. Το υπερασπιζόμαστε ως αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», σημειώνει ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του μέσω των social media που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο, και είναι η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, στην επικοινωνιακή καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκίνησε με μια προσπάθεια να οικειοποιηθούν την αναστήλωση του χώρου της Υγείας, που είχε κατεδαφιστεί από τιςκυβερνήσεις τους και που με τόσο κόπο αλλά και σε τόσο σύντομο διάστημα καταφεραν οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ ( Αντρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης ) να ξαναστησουν στα πόδια του !

«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις υποβάθμισαν τον χώρο της Υγείας, υπονομεύοντας το δημόσιο χαρακτήρα της. Οι συνταξιούχοι, τα άτομα με αναπηρίες, οι χρόνια ασθενείς, οι ανασφάλιστοι, ήταν τα πρώτα θύματα αυτής της πολιτικής επιλογής. Η δημόσια ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό. Το υπερασπιζόμαστε ως αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του που συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο:

Leave a Reply

Top