Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΒΗΜΑ: Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά δεν πείθει κανέναν καθώς επιτίθεται με προεκλογική σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα!

ΒΗΜΑ: Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά δεν πείθει κανέναν καθώς επιτίθεται με προεκλογική σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα!

Σε κεντρική συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και στο διευθυντή του φύλλου Αντ. Καρακούση, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και απορρίπτει τα σενάρια πρόωρων εκλογών, αλλά επιτίθεται σε προεκλογικούς τόνους στον μεγάλο αντίπαλό του Αλέξη Τσίπρα. κατηγορώντας τον ότι « προτιμά τον δρόμο από τον νόμο», ‘οτι «ο Τσίπρας θέλει τη Δημοκρατία σε καραντίνα» και ότι «ο Τσίπρας πολεμά την πατρίδα του»!

Παράλληλα ο Κυρ Μητσοτάκης δηλώνει ότι το επόμενο διάστημα θα διαμορφωθούν συνθήκες ισχυρής ανάπτυξης, εξηγεί ότι προσβλέπει στους εμβολιασμούς, υπόσχεται την επιτάχυνσή τους και λέει – για άλλη μια φορά – ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων
Δηλώνει ότι το δημόσιο σύστημα υγείας ανταποκρίθηκε πλήρως και ακόμη ότι γκρεμίστηκαν τα στερεότυπα περί τεμπέλη» δημοσίου υπαλλήλου…
Τέλος δεν παραλείπει να τονίσει ότι «η δημοκρατία δεν υποχώρησε στον εκβιασμό Κουφοντίνα»

Leave a Reply

6 + five =

Top