Είστε εδώ

(vid)Δήλωση-πρόκληση της αγαπημένης του Κυριάκου Μιράντας Ξαφά: Οι 60χρονοι δεν έχουν συνεισφέρει αρκετά για τις συντάξεις τους

“Ξαναχτύπησε” η γνωστή για τις ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις της πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, δήλωσε πως «το Ταμείο λέει ότι χρειάζεται μείωση και των σημερινών συντάξεων, όχι μόνο των μελλοντικών… Είναι παράλογο να θέλουμε να διατηρούμε συντάξεις 1.400 ευρώ κατ’ ελάχιστον εις βάρος των εργαζομένων, δεν μπορούμε να δίνουμε προτεραιότητα στους συνταξιούχους, πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι συντάξεις με τις εισφορές».
«Οι 60χρονοι αποκλείεται να έχουν συνεισφέρει αρκετά για να εισπράττουν τις συντάξεις που εισπράττουν σήμερα», υπογράμμισε η Μιράντα Ξαφά.
Η κυρία Ξαφά όμως είχε ξαναασχοληθεί με το θέμα των συντάξεων και παλαιότερα, δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις της:
«Τα δικαιώματα των εργαζομένων επιβαρύνουν το κόστος των επιχειρήσεων» – «Ευτυχώς χάρην στην παρέμβαση της Τρόικας η αγορά εργασίας έχει γίνει πιο ελαστική»

«Οι συντάξεις θα πρέπει να κοπούν»

Πηγή: altsantiri.gr

4 thoughts on “(vid)Δήλωση-πρόκληση της αγαπημένης του Κυριάκου Μιράντας Ξαφά: Οι 60χρονοι δεν έχουν συνεισφέρει αρκετά για τις συντάξεις τους

  1. Κοίτα ποιά μιλεί. Η ΥΠΕΡΕΞΗΚΟΝΟΥΤΗΣ ανθελληνίδα Κα Ξαφά, με σκάρτα 22 χρόνια υπηρεσίας/υποτακτικής δουλείας (από το 1997-2004 και από το 2009 μέχρι σήμερα δεν έμαθα για ποιόν (ή ποιόν) δούλευε και δουλεύει), τί εισφορές πλήρωσε και πού, για τη σύνταξή της; Θα μου πεις με τα λεφτά της έξω και με πίσω της το ΔΝΤ, τους Salomon Bros κτλ, τί ανάγκη έχει παρά μόνο να νενεκίζει και να γενιτσαρίζει. Αι Σιχτίρ από δω.

  2. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΝΑ ΑΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΟΧΙ ? ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 39,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ?

  3. Η κακάσχημη αποτυχημένη που παραδέχθηκε πως δεν εμπιστεύεται τη χώρα και έβγαλε χρήματα έξω,,,Α να χαθείς παλιόγρια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *