Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) “Ξεπλένει” Βορίδη ο Τατσόπουλος: Ένα τσεκουράκι έκανε πριν 30 χρόνια και τον σέρνουν ακόμα…

(vid) “Ξεπλένει” Βορίδη ο Τατσόπουλος: Ένα τσεκουράκι έκανε πριν 30 χρόνια και τον σέρνουν ακόμα…

“Είπα ψέματα για τη συνεύρεση μου με την μισή Αθήνα και οφείλω να το ομολογήσω στον φιλαλήθη ελληνικό λαό”, είπε ο συγγραφέας-πολιτευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, την Παρασκευή καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή τη μ*@#κία που είπε συνεχίζουν να του τη σέρνουν, όπως είπε ότι σέρνουν το Μάκη Βορίδη (χωρίς να τον κατονομάσει) επειδή έκανε ένα “αυτοσχέδιο τσεκουράκι” πριν 30 χρόνια….
voridis
“Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν με το τσεκούρι. Τον άλλο η γυναίκα του σε μια ώρα χαλάρωσης τον είπε “Μπουμπούκο” και τον σέρνουν με το Μπουμπούκο. Κι εγώ είπα μια μ…κία για τη μισή Αθήνα. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να την κολλάμε σε έναν άνθρωπο εφ’όρου ζωής”.

One thought on “(vid) “Ξεπλένει” Βορίδη ο Τατσόπουλος: Ένα τσεκουράκι έκανε πριν 30 χρόνια και τον σέρνουν ακόμα…

  1. Ντροπή σου κύριε Τατσόπουλε !!!! Δεν μπορείς στο πλαίσιο της δικαιολόγησης της “μάτσο” προσωπική σου δήλωση να να τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι και να τα δικαιολογείς. Ναι, το μπουμπούκος μπορείς να το εξισώσεις με τη μισή Αθήνα αλλά το τσεκουράκι όχι. Ήταν πολιτκή συμπεριφορά και πράξη το τσεκούρι δεν ήταν χαριτωμενιές.Προφανώς σε ενδιαφέρει τι θα ακούσει από σένα το νέο σου πολιτικό ακροατήριο, το κοινό της μεσημεριανής ζώνης. Έχεις πέσει πολύ χαμηλά, κρίμα.

Leave a Reply

Top