Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Ο Κυριάκος έκοψε από την ομιλία του φράση για “φορολογικούς παραδείσους”

(vid) Ο Κυριάκος έκοψε από την ομιλία του φράση για “φορολογικούς παραδείσους”

Εξαφανίστηκε από την ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο φράση που αναφερόταν στους “κακούς επιχειρηματίες” και ειδικά σε αυτούς που έχουν τα λεφτά τους σε “φορολογικούς παραδείσους”.

Αν και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ προσπαθεί από το πρωί να πείσει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, φαίνεται ότι ο Κυριάκος το σκέφτηκε καλύτερα και είπε να αποφύγει λίγο τρολάρισμα, αλλάζοντας τη συγκεκριμένη αναφορά.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της ομιλίας Μητσοτάκη στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο, που όπως γράφει η Αυγή είχε μοιράσει 2 φορές μάλιστα (μία αρχική και μία με “ορθή επανάληψη”) ανέφερε:

“Επιχειρηματίες που δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία, έχουν απλήρωτους εργαζόμενους και τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους θα μας βρουν απέναντι και θα υπόκεινται αμέσως στις συνέπειες του νόμου”.

Ωστόσο, προφορικά, αντικατέστησε τη φράση “έχουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους” με τη φράση “αυτούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό”…

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top