Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) Κι όμως ειπώθηκε στο ΣΚΑΙ! “Όλη η Μάνδρα είναι το μπάζωμα του ρέματος – Για αυτό έγινε η καταστροφή”!

(vid) Κι όμως ειπώθηκε στο ΣΚΑΙ! “Όλη η Μάνδρα είναι το μπάζωμα του ρέματος – Για αυτό έγινε η καταστροφή”!

Για τα ρέματα που διασχίζουν τη Μάνδρα και λόγω των έργων που δεν έχουν γίνει από το δήμο δεν βρίσκουν δίοδο προς τη θάλασσα αλλά και το μεγάλο ρέμα που είναι στην πραγματικότητα η Περιφερειακή Οδός της Μάνδρας μίλησε η δημοσιογράφος του newpost Ντίνα Καραμάνου στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, τονίζοντας ότι “είναι σαν όλη η Μάνδρα να είναι το μπάζωμα του ρέματος”, για αυτό και έγινε η μεγάλη καταστροφή.

Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν ευθύνες για την καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα και όσο και αν φαίνεται απίθανο ακούστηκε και από το ΣΚΑΙ.

Και επειδή ο κ.Χατζής πριν το βίντεο μιλούσε επί 10 λεπτά για τις “βαριές ευθύνες” της Ρένας Δούρου, μετά το βίντεο έσπευσε να πάει σε διαφημίσεις (αν και του έκοψε λίγο τη φόρα ο Νίκος Φίλης που επεσήμανε ότι “υπάρχει μια επιμονή να δυσφημιστεί το έργο της Περιφέρειας Αττικής» και επεσήμανε την στοχοποίηση που γίνεται τις τελευταίε ημέρες στην περιφερειάρχη Αττικής σε μια προσπάθεια απαξίωσης του έργου της, τη στιγμή που το ίδιο το ρεπορτάζ μεταφέρει μια πλήρως αντίθετη εικόνα).

Πηγή: left.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

sixteen − five =

Top