Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Χριστοφορίδης στην ΕΡΤ: Το στοίχημα είναι μέχρι το 2019 να δουν όλοι οι Έλληνες βελτίωση στη ζωή τους

(vid) Χριστοφορίδης στην ΕΡΤ: Το στοίχημα είναι μέχρι το 2019 να δουν όλοι οι Έλληνες βελτίωση στη ζωή τους

Καλεσμένος στην εκπομπή απευθείας ήταν ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Γιώργος Χριστοφορίδης και κλήθηκε να σχολιάσει την συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στην “Εφημερίδα των Συντακτών” αλλά και τα όσα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση μαζί με τους ΑΝΕΛ.

Η ουσία είναι να συγκρίνει κανείς τον Ιανουάριο του 2015 με τον Ιανουάριο του 2018″, είπε ο Γ.Χριστοφορίδης και συνέχισε λέγοντας ότι “μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι εξελικτική πορεία υπάρχει, είναι συγκεκριμένη και σημαντική. Μπορεί να μην την συνειδητοποιούν όλοι οι πολίτες, όσοι ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ αλλά και πολλοί που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται αλλά υπάρχει“.

“Το στοίχημα της κυβέρνησης είναι εκτός από τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει, και πρέπει να συνεχίσει μέχρι το 2019, να τα δουν και να τα νιώσουν όλοι οι Έλληνες ως το τέλος του 2019 που θα ξαναέχουμε εκλογές» κατέληξε ο Γιώργος Χριστοφορίδης.

Leave a Reply

Top