Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής! “Όμηρος και θλιβερό φερέφωνο του αληθινού αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά

(vid) Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής! “Όμηρος και θλιβερό φερέφωνο του αληθινού αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά

“Την πρόταση μομφής που καταθέσατε την καλωσορίζω. Κι αν δεν την κανατε θα έπρεπε να την εφεύρουμε. Μιας πρωτης τάξεως ευκαιρία να τα πούμε όλα με ονοματα, διευθυνσεις, αποδεικτικα στοιχεία, εγγραφα και ντοκουμέντα, για το τι γινόταν όλα αυτα τα χρόνια και ποιοι έκαναν εμπόριο πατριδοκαπηλείας. Θα βγουν όλα στο φως…”

” Εσείς κ Μητσοτάκη θα μετρηθειτε αυτές τις τρεις μέρες και με την προσωπική πολιτική σας ιστορία και πολύ φοβάμαι οτι σε αυτη θα βρεθείτε εντυπωσιακά ελλιποβαρής … ”

“Μπορείτε να ανατρέξετε σε συνεντεύξεις του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να δείτε τι έγινε στην κρίσιμη συνεδρίαση του Ελσίνκι . Ο κ. Μητσοτάκης έγινε θλιβερό φερέφωνο του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ που είναι ο κ. Σαμαράς. Ο οποίος έχτισε την πολιτική του καριέρα πουλώντας ψεύτικο υπερπατριωτισμό στο θέμα της ονομασίας των βόρειων γειτόνων μας. Ήταν ο πρώτος ο οποίος επισήμως αποδέχθηκε σε επίσημο έγγραφο να καταγραφεί η γείτονα χώρα ως δημοκρατία της Μακεδονίας. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ο κ. Σαμαράς οδηγεί τον κ.Μητσοτάκη σε μια θέση, στάση και συμπεριφορά θεσμικών ακροβασιών. Διότι εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ακροβασίες για το τι προβλέπει το Σύνταγμα.

«Άκουσα τη θεατρική ομιλία του Μητσοτάκη. Σήμερα επέλεξε να μετατραπεί σε φερέφωνο του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ, του Σαμαρά. Του πρώην πρωθυπουργού που έχτισε όλη την καριέρα του πουλώντας ψεύτικο πατριωτισμό σε ένα θέμα που επί 26 χρόνια αποτελεί πληγή της Ελλάδας, στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Αν και ήταν ο πρώτος ο οποίος επισήμως, αντικαθιστώντας τότε τον Κων. Μητσοτάκη, αποδέχτηκε να καταγραφεί η γείτονα χώρα με τον ώρα Μακεδονία της Δημοκρατίας. Αυτός που είχε το θράσος αργότερα να σηκώσει τη σημαία του υπερπατριωτισμού και να ρίξει τη ν κυβέρνηση Μητσοτάκης. Και σήμερα παριστάνει θεματοφύλακα αξιών, όταν το 1994, έχοντας ιδρύσει στην Πολιτική Άνοιξη, επιτίθεται λυσσαλέα στον Παπανδρέου και στον Κων. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας πυρά προς τον πρόεδρο της ΝΔ.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top