Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Άδωνις για μετανάστες: Ένας τρόπος να τους πείσεις να φύγουν, είναι να τους κάνεις τη ζωή όσο πιο δύσκολη μπορείς …

(vid) Άδωνις για μετανάστες: Ένας τρόπος να τους πείσεις να φύγουν, είναι να τους κάνεις τη ζωή όσο πιο δύσκολη μπορείς …

Προφανώς πρόκειται γαι τα λόγια ενός ευρωπάιου πολιτικού , πλήρως εναρμονισμένα με εκείνα των νεοναζί του AfD και των κρυφοφασιστών που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας σε μερικές νεόκοπες ευρωπαικές δημοκρατίες … Με αφορμή την επίθεση στην οικογένεια του μικρού Αμίρ στη Δάφνη, αποκτούν επικαιρότητα και ιδιαίτερη σημασία παλιότερες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στη συνομιλία του αυτή ζητά να κάνουν τη ζωή δύσκολη των μεταναστών, (λαθρομετανάστες τους αποκάλεσε) για να αναγκαστούν να φύγουν.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΑΔΩΝΗΣ: «Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις ότι είναι πλέον μη επιθύμητοι είναι η συχνή προσαγωγή τους».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Kαι να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με τα πόδια»;

ΑΔΩΝΗΣ: «Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού. Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές με τα πόδια(!) , μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του».

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top