“Τα όσα συνέβησαν χθες στο Πέραμα υπογραμμίζουν την ανασφάλεια που σκιάζει την ελληνική κοινωνία. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ΕΛΑΣ δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών” τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα όπου μετά από καταδίωξη έπεσε νεκρός από σφοδρά πυρά αστυνομικών ο άοπλος οδηγός κλεμμένου οχήματος και τραυματίστηκε ένας ακόμα επιβάτης.
Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει ότι “οφείλουν να εξηγήσουν πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα αντί για σύλληψη να έχουμε ένα νεκρό και επτά τραυματίες”.
Αναφέρεται ακόμα και στον Υπουργό Ανάπτυξης επισημαίνοντας ότι “δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να βγάλει πόρισμα ότι όλα έγιναν καλώς και ότι δουλειά της αστυνομίας είναι η μετατροπή της Αθήνας σε άγρια Δύση. Ελπίζουμε ειλικρινά η κυβέρνηση να μην καλύψει αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκισμό.
Η ασφάλεια των πολιτών της χώρας απαιτεί σχέδιο, ψυχραιμία και επιχειρησιακή σοβαρότητα” καταλήγει.









0 Σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο