Είστε εδώ

Βάζει Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου σε Επιτροπή Σοφών της ΝΔ ο Κυριάκος. Δυαρχία στη Συγγρού-Σκιώδης αρχηγός ο Σαμαράς

Όπως είχαμε προαναγγείλει πριν από 10 ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και φυσικά με ” μεσολαβηση ” του Αντώνη Σαμαρά εντάσσονται και ” οργανικά ” στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω … Επιτροπής Σοφών !!!
Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποκάλυψε και χθες το βράδυ στην εκπομπή ΟΛΑ πρώτη φορά του Θέμου Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της ΕΚ, Βασίλης Λεβέντης, που έχει πάντα πολύ καλές πληροφορίες από το Βερολίνο, είναι έτοιμος να υλοποιήσει την ” υπόσχεσή ” του προεκλογικά στον Αντ Σαμαρά και να προσφέρει εκλογικό και κομματικό ” άσυλο “ στον συνεταίρο του στην συγκυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο, που πλέον είναι ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ.. Παράλληλα πολλά κέντρα ενδιαφέρονται έντονα, να διαθέτει ο Βενιζέλος την βουλευτική ιδιότητα, πάση θυσία, και να μην μείνει εκτός της ομπρέλας προστασίας του κοινοβουλευτισμού …
Βλέποντας ότι από μόνος του είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει –πόσο μάλλον να διεκδικήσει την εξουσία – από τον Αλέξη Τσίπρα, επιχειρεί να συνενώσει πίσω από αυτόν ένα μέτωπο όλων όσων αντιμάχονται την ελληνική κυβέρνηση. Πρώτος του στόχος η παγιοποίηση των δυνάμεων του ΝΑΙ ( 38% ) σε προνομιακό εκλογικό κοινό.
Ωστόσο, η επιλογή των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων για τη μάχη της εξουσίας προκαλεί πολλές απορίες και ερωτήματα. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν κατάφερε να γίνει ” αρχηγός ” ούτε σε αυτό το αποδεκατισμένο ΠΑΣΟΚ, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου εκτός από πολιτικά ” στιγματισμένη ” ως αρχιέρεια του ” σημιτικού ” χώρου και των πολιτικών συναλλαγών με Μήντια και επιχειρηματίες είναι και παροπλισμένη. Η ένταξή τους δε έστω και με την ” γέφυρα ” της Επιτροπής Σοφών, θα πυροδοτήσει εκρήξεις οργής και φυγόκεντρων τάσεων στο καραμανλικό στρατόπεδο.… Πάντως για την ένταξη της κ Διαμαντοπούλου τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ” πιέζει ” παρασκηνιακά και γνωστό εκδοτικό συγκρότημα!

Μια σκέψη στο “Βάζει Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου σε Επιτροπή Σοφών της ΝΔ ο Κυριάκος. Δυαρχία στη Συγγρού-Σκιώδης αρχηγός ο Σαμαράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *