Είστε εδώ

Βάζει τέρμα και στις ραδιοφωνικές “ντουντούκες” ο Σπίρτζης, μετά τα κανάλια-“βαποράκια” της διαπλοκής!

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασυδοσία των καναλαρχών, είναι θέμα αστικής νομιμότητας. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», υπογράμμισε Στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.
«Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουμε την ΕΙΙΡΑ για να καταθέσει τις προτάσεις της για τον χάρτη συχνοτήτων των ραδιοφώνων. Σε διαβούλευση πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές συχνότητες», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε ακόμα πως «Η Ελλάδα δεσμεύεται μέχρι το 2020 να έχει συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων», ενώ επεσήμανε ότι «Η αδειοδότηση των 4 καναλιών αναφέρεται στα γενικού ενδιαφέροντος και πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια – για τα θεματικά και τα περιφερειακά κανάλια θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες».
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα τις ραδιοφωνικές συχνότητες ” παρέδιδε ” στον ενδιαφερόμενο ο ΓΓ του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, έναντι χαρτόσημου 5.000 ευρώ! Έκτοτε η ” άδεια ” χρήσης άλλαζε χέρια αθρόα, και φυσικάπρος όφελος των αρχικών διακιούχων οι οποίοι τις υπενοικίαζαν, όσες φορές ήθελαν, χωρίς το κράτος να έχει τον παραμικρό έλεγχο …

Πηγή: stokokkino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *