Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βαριές αιχμές από “γαλάζιο” στέλεχος με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΝΔ: “Καιροσκόποι στη σημερινή ηγεσία…”

Βαριές αιχμές από “γαλάζιο” στέλεχος με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΝΔ: “Καιροσκόποι στη σημερινή ηγεσία…”

Αιχμηρά υπονοούμενα για τη σημερινή πολιτική γραμμή και συμπεριφορά της ΝΔ και την εικόνα που διαμορφώνει στο προφίλ της η σημερινή ηγεσία του κόμματος με τις επιλογές της, αφήνει ο γνωστός συνδικαλιστής και παραδοσιακό “γαλάζιο” στέλεχος, Θύμιος Λυμπερόπουλος! Ο επικεφαλής των Ελληνικών ταξί, που βρέθηκε μαζί με τον κλαδο στο επικεντρο επιχειρηματικών παιχνιδιών και της “αντιπολιτευτικής τακτικής” της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση, με αφορμή την επέτειο της ιδρυσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στις 4 Οκτωβρίου του 1974, δήλωσε:

Η επέτειος ίδρυσης της ΝΔ και η διακήρυξή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, είναι η βαριά ιστορική παρακαταθήκη που ξεπερνά τα στενά κομματικά όρια.
Όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε αταλάντευτα αυτές τις αρχές και αξίες που έβγαλαν την Ελλάδα από τα πολιτικά αδιέξοδα και έγιναν φάρος ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.
Εθνική συνεννόηση και προστασία των αδυνάμων είναι τα μηνύματα της επετείου, για να βγούμε μία ώρα νωρίτερα και ενωμένοι από την κρίση.
Ο καιροσκοπισμός με τα σύμβολα και τις συστατικές αξίες της ΝΔ – ειδικά στις ημέρες μας – είναι επικίνδυνος και επιζήμιος για τη χώρα μας.

Leave a Reply

Top