Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Βαριά υπονοούμενα Αντώναρου για Σαμαρά, μετά την επίθεση στον ΠτΔ! “Από όταν έχασε την εξουσία βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολιτικη. Ηθική. Ψυχολογική…”

Βαριά υπονοούμενα Αντώναρου για Σαμαρά, μετά την επίθεση στον ΠτΔ! “Από όταν έχασε την εξουσία βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολιτικη. Ηθική. Ψυχολογική…”

Απασφάλισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, μετά την απρόκλητη και αντιθεσμική επίθεση του Αντώνη Σαμαρά ( η πρώτη επίθεση πρώην Πρωθυπουργού κατά ΠτΔ … ), στον Προκόπη Παυλόπουλο, το πρωί, με μια δήλωση που εχει προακλέσει σάλο και αλγεινές εντυπώσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό πλην … της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτακη που σιωπούν…
Η ανάρτηση του κ Αντώναρου:

“Απο τη μέρα που έχασε την εξουσία ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση.

Πολιτικη. Ηθική. Ψυχολογική..

Σήμερα ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ό ίδιος για τον εαυτό του.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι όμως κριτής. Είναι κρινόμενος.

Διότι οδήγησε τη Νεα Δημκκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά.

Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικσ χαμηλό 18,85%.

Χιότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλληκαρισμούς και διχόνοια.

Ασφσλώς δεν έχουμε δει τα τελυταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του — ειναι δύσκολο να τα βγάλει ξανα πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός..”

Leave a Reply

Top