Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βαριά καταγγελία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Ρέλλα εναντίον του Αnt1: Ακύρωσαν τη συνέντευξή του ενώ είχε φτάσει στο στούντιο! “Τα δικαιώματα των αναπήρων ΔΕΝ είναι παιχνίδι”

Βαριά καταγγελία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Ρέλλα εναντίον του Αnt1: Ακύρωσαν τη συνέντευξή του ενώ είχε φτάσει στο στούντιο! “Τα δικαιώματα των αναπήρων ΔΕΝ είναι παιχνίδι”

Τη στιγμή που η συζήτηση για τα δικαιώματα των ΑμεΑ είναι σε περίοπτη θέση στον δημόσιο διάλογο, ο Αντώνης Ρέλλας, προέβη μία «αιχμηρή» ανάρτηση για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλά τον ενημέρωσαν πως η συνέντευξή του ακυρώνεται… μόλις έφτασε στο στούντιο.

Νωρίτερα ο κ. Ρέλλας είχε σχολιάσει, τα λεγόμενα του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έφτασα στην ώρα μου, αλλά με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Με ενημέρωσαν, ενώ είχα φτάσει στο στούντιο, ότι ακυρώνουν τη συνέντευξή μου.

Τα δικαιώματα των αναπήρων ΔΕΝ είναι παιχνίδι.

Τα συμπεράσματα δικά σας…».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top