Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βαριά καταγγελία Πολάκη και άγριο τρολάρισμα στη ΝΔ: “Μόλις έμαθαν ότι αύριο θα εκπροσωπώ εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες και θα φέρω το θέμα της Μαρέβας που αποκάλυψε το Documento … έπεσε πανικός και μαύρη καταχνιά και την ανέβαλαν! “

Βαριά καταγγελία Πολάκη και άγριο τρολάρισμα στη ΝΔ: “Μόλις έμαθαν ότι αύριο θα εκπροσωπώ εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες και θα φέρω το θέμα της Μαρέβας που αποκάλυψε το Documento … έπεσε πανικός και μαύρη καταχνιά και την ανέβαλαν! “

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της επιτροπής, Θανάση Μπούρας αρχικά προσπάθησε να κωλυσιεργήσει στη συνέχεια ωστόσο αφού σήμανε συναγερμός στη Νέα Δημοκρατία η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, θα έφερνε εκείνος το θέμα στην Επιτροπή, ως αναπληρωματικό της μέλος και αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  αφού ο Σπύρος Λάππας, τακτικό μέλος της επιτροπής, βρίσκεται στην Καρδίτσα και απαιτείται φυσική παρουσία.

Και σημειώνει ο Παύλος Πολάκης:

«Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο από τότε γιατί θυμάμαι κάτι παλιές παροιμίες “….που έφτασε στην κάλτσα” και γιατί τυχαία είδα και το συμπαθές τετράποδο των φωτογραφιών 2-3!!!!
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όση καθυστέρηση και να παίξεις, όσο και να προσπαθείς να θάψεις το θέμα θα λογοδοτήσεις!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Αύριο είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλης, με θέματα που φαίνονται στη φωτό 1.
Επειδή:
1) Το τακτικό μέλος από το ΣΥΡΙΖΑ ο Βουλευτης μας Λαππας Σπυρος είναι στην Καρδίτσα.
2) Όπως είχαμε ανακοινώσει θα φέρναμε επίσημα ως ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για να συζητηθεί και ελεγχθεί, το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα που έχει προκύψει μετά τις αποκαλυψεις της εφημεριδας DOCUMENTO για το ψευδές πόθεν έσχες και την παράνομη ιδιοκτησία γαλλικής οφσορ εταιρείας από τη σύζυγο του Πρωθυπουργού
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ από την Κοινοβουλευτική μας ομάδα, στην αυριανή συνεδρίαση να παραστώ και να εκπροσωπήσω το ΣΥΡΙΖΑ εγώ που είμαι αναπληρωματικό της μέλος και είμαι και αναπλ. τομεάρχης Διαφάνειας !
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Έπεσε πανικός ομίχλη και μαύρη καταχνιά, ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Μπούρας ήθελε να παρευρεθεί το τακτικό μας μέλος με WEBEX (που για αυτήν την επιτροπή απαγορεύεται απαιτείται φυσική παρουσία όπως και για την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας) και στο τέλος…….. πριν λίγη ώρα ειδοποιηθήκαμε πως….
Η Συνεδρίαση της Επιτροπής ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ!!!!!!(επ αόριστον…)
Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο από τότε γιατί θυμάμαι κάτι παλιές παροιμίες «….που έφτασε στην κάλτσα» και γιατί τυχαία είδα και το συμπαθές τετράποδο των φωτογραφιών 2-3!!!!
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όση καθυστέρηση και να παίξεις, όσο και να προσπαθείς να θάψεις το θέμα θα λογοδοτήσεις!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!»

Πηγή: documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

three + 15 =

Top