Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τζανακόπουλος: Προφανώς Γεννηματά και Ποτάμι βρίσκονται για κάποιο λόγο σε δύσκολη θέση και κατέφυγαν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων

Τζανακόπουλος: Προφανώς Γεννηματά και Ποτάμι βρίσκονται για κάποιο λόγο σε δύσκολη θέση και κατέφυγαν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων

Διασπορά ψευδών ειδήσεων καταλογίζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και στον εκπρόσωπο τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα με αιχμή τις ανακοινώσεις τους για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

H δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά η κυρία Γεννηματά αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κ. Τσιόδρας, εγκαλούν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για μηνύσεις που δεν έγιναν και για συλλήψεις που ουδέποτε παραγγέλθηκαν.

Προφανώς για κάποιο λόγο, βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

( ΥΓ: Ο λόγος βέβαια είναι ότι μετά την “προαναγγελία ” Αλιβιζάτου για στήριξη Μητσοτάκη να ρίξει την κυβέρνηση και να γίνει εκέινος πρωθυπουργός … διαπομπεύτηκε ήδη η κρυφή συμφωνία Φώφης-Σταυρακα να προσφέρουν στο πιάτο, στον Κυριάκο τις ψήφους της κεντροαριστεράς… )

Leave a Reply

Top