Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τζανακόπουλος: Να απαντήσει ο Κυριάκος, ποιανών λεφτά μπαίνανε στην off shore της Μαρέβα αλλά και τι δουλειές έκανε …

Τζανακόπουλος: Να απαντήσει ο Κυριάκος, ποιανών λεφτά μπαίνανε στην off shore της Μαρέβα αλλά και τι δουλειές έκανε …

Πρέπει δηλαδή να πει η Μαρέβα Μητσοτάκη η ο σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, αν η Μαρέβα Μητσοτάκη έβγαλε τελικά λεφτα από την συμμετοχή της στην off shore και αν τα λεφτά αυτα τα έχει δηλώσει στην Ελλάδα ως όφειλε να κάνει ως μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και έχων φορολογικό μητρώο εδω. Αν δηλαδή στις φορολογικές τις δηλώσεις την περίοδο που συμμετείχε σε αυτη την εταιρεία, δήλωνε τα ποσά που έβγαζε από τις δραστηριότητας της off shore που διατηρούσε…

Σφίγγει τον κλοιό η κυβέρνηση γύρω από τον πρόεδρο της  ΝΔ, με αφορμή την σταση του κόμματος στο ν/σ για τις off shore ( είχαν αποχωρήσει οι βουλευτές της ΝΔ για να μην αναγκαστούν να το ψηφίσουν ή … να το καταψηφίσουν) , σε συνδυασμο με τις διεθνείς αποκαλύψεις για τις off shore εταιρειες σε φορολογικούς Παραδεισους, που έφεραν στην επιφάνεια και την off shore της Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι στα νησιά Κέυμαν!!!

«Η σπουδή να έρθει στην κορυφή της δημόσιας συζήτησης τόσο ο νόμος Παρασκευόπουλου όσο και τώρα η άδεια στον Κουφοντίνα αλλά και συνολικά η εμμονή της ΝΔ για την τάξη και την ασφάλεια, υποκρύπτουν το στρατηγικό αδιέξοδο της ΝΔ στα ζητήματα της οικονομίας στα οποία είχε επενδύσει και ακόμη περισσότερο φανερώνουν τη διάθεσή της να αποκρύψει τα ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο με την υπόθεση του κ. Αυγενάκη όσο και με την υπόθεση των offshore», δήλωσε ο κυβ εκπροσωπος Δημ Τζανακόπουλος στο Νίκο Χατζηνικολάου και τον Α Δελλατόλα στον Real FM!

Και συνέχισε: “Γιατί το αληθινό θέμα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεθεί εμπλεκόμενος σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση για το πολιτικό και το ηθικό σκέλος της οποίας ακόμη δεν έχει απαντήσει: Ποια είναι ακριβώς η δουλειά της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη; Πρέπει να διευκρινιστεί από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη όχι μόνο πού βρέθηκαν τα χρήματα που χρηματοδότησαν την εταιρεία αλλά και ποιες ήταν ακριβώς οι εργασίες της”.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top