Είστε εδώ

“Τσουχτερή” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη: “Τα έχουν κάνει θάλασσα … Τα “λεφτόδεντρα” τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους “καρπούς” τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του”

Το προσωπείο του «συνετού οικονομικού διαχειριστή», που φόρεσε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη σήμερα στο Action24 για να δικαιολογήσει τη χρόνια αδράνειά του μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες, με πρώτο, φυσικά, την ακρίβεια, αλλά και τα ψέματα για το κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν χρειάζεται να του θυμίσουμε ποιοι οδήγησαν τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας. Ούτε βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών που έκανε, άφησε 37 δισ. πλεόνασμα στα ταμεία της χώρας, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία» σημειώνει σε αιχμηρή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Του συστήνουμε, λοιπόν, να κοιτάξει λίγο γύρω του, έξω από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, για να δει πως έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια, πως διαλύει το ΕΣΥ, πώς αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους στις ορέξεις των κερδοσκόπων» αναφέρει.

«Τα “λεφτόδεντρα”, άλλωστε, που με τόση ευκολία επικαλείται, τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους “καρπούς” τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του» τονίζει.

«Και μια συμβουλή στον Κυρ. Μητσοτάκη: Εκείνοι που ανήκουν στα γνωστά “τζάκια” που νομίζουν πως θα κυβερνούν αιώνια τη χώρα, εκείνοι που νομίζουν πως ξέρουν από οικονομικά, ενώ τόσο στις κυβερνητικές τους θητείες όσο και στα του οίκου τους (πώς πάει αλήθεια η αποπληρωμή των δανείων της ΝΔ;) τα έχουν κάνει θάλασσα, ας αποφεύγουν τις εύκολες κρίσεις για εκείνους που και έχουν δοκιμαστεί στον επαγγελματικό στίβο και έχουν πραγματική πρόταση, για να μπορέσουν οι πολίτες αυτής της χώρας να έχουν μια καλύτερη ζωή» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο ““Τσουχτερή” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη: “Τα έχουν κάνει θάλασσα … Τα “λεφτόδεντρα” τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους “καρπούς” τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του”

  1. Γιατί τέτοιες ανακοινώσεις δεν γίνονταν νωρίτερα προ Κασσελάκη;
    Εύστοχες στο περιεχόμενο και με ακρίβεια στον στόχο;
    Γιατί την νιώθεις τώρα ότι είναι καυστική και τότε απλά περιγραφική;
    Σαν να ξύπνησε μου φαίνεται το επιτελείο της επικοινωνίας στον Σύριζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *