Είστε εδώ
Home > FAQ news > #TsiprasOPENTV “Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 – Θα ζητήσω απο τον Καμμένο να μην άρει την εμπιστοσύνη του, αν το κάνει θα ζητήσω ψηφο εμπιστοσύνης” (vid)

#TsiprasOPENTV “Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 – Θα ζητήσω απο τον Καμμένο να μην άρει την εμπιστοσύνη του, αν το κάνει θα ζητήσω ψηφο εμπιστοσύνης” (vid)

“Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει, σε πείσμα όλων, και την τελευταία μέρα που της δίνει το Σύνταγμα. Ο Πάνος Καμμένος διαφωνουσε από το 2007 για τη σύνθετη ονομασία. Δεν εχει καμία σχέση με την αλλαγη του Κυριάκου Μητσοτάκη επανω στο θέμα αυτο. Η θέση του είχε καταγραφει και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει γι αυτο. Δεν θέλω να τον αδικήσω, ήταν εξαιρετικός εταίρος και παρα πολύ καλός ΥΠΕΘΑ”.

Πιστεύω οτι ο Καμμένος δεν θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Δεν θα διευκολύνει τον Μητσοτάκη. Αυτο θα συζητησουμε την Παρασκευη που θα τον συναντησω. Να μην ριξει στο ποταμι τον αγωνα και τα επιτευγματα που καναμε 4 χρόνια. Αν δεν το κάνει τελικά, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Εγω τα βραδυα κοιμαμαι ησυχος και βρισκομαι στη σωστη πλευρα της ιστοριάς... Δεν πιστευω πάντως οτι θα το κανει και θα ριξει νερο στο μυλο της αντιπολίτευσης. Αν το κάνει πιστευω οτι έχω τους 151 για να συνεχισει κανονικα η κυβερνηση.

Η Μαρία Σπυράκη άρχισε να μιλά με όρους ότι κάνουμε εξαγορές, ότι κάνουμε μετεγγραφές. Η Νέα Δημοκρατία πήρε βουλευτές από το Ποτάμι. Ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές δήλωνε ότι η Συμφωνία είναι καταπληκτική και ότι δεν θα την ψηφίσει. Μόλις πήγε στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

Top