Είστε εδώ
Home > FAQ news > #TsiprasOPENTV : Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα, αν θέλει ας καταθέσει πρόταση μομφής την Παρασκευή που φεύγει η Μέρκελ – Δεν θα συνεχίσω με κυβέρνηση ανοχής, θα πάω σε προωρες εν ευθέτω χρόνο (vid)

#TsiprasOPENTV : Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα, αν θέλει ας καταθέσει πρόταση μομφής την Παρασκευή που φεύγει η Μέρκελ – Δεν θα συνεχίσω με κυβέρνηση ανοχής, θα πάω σε προωρες εν ευθέτω χρόνο (vid)

“Θεωρώ ότι ο κ. Καμμένος δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του από την Κυβέρνηση. Αν ο εταίρος μου άρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση, θα πάω σε ψήφο εμπιστοσύνης πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή. Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει να υπάρχει σταθερότητα στον τόπο και όχι ποιος θα είναι πρωθυπουργός σε εννέα μήνες. Ο Π. Καμμένος θα πει αν στηρίζει και αν δεν στηρίζει θα πάμε σε ψήφο εμπιστοσύνης.Δεν έχω άγχος και καμία αγωνία. Ξέρω ότι κάνω το σωστό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άγχος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα. Ο κ. Μητσοτάκης ψηφοθηρεί με ελεεινό και λαϊκίστικο τρόπο.Τον προκαλώ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.Τον λαό τον ενδιαφέρει η σταθερότητα στη χώρα”.

“Δεν θα συνεχίσω με το ενδεχόμενο κυβέρνησης ανοχής που δεν θα έχει κοινοβουλευτικη πλειοψηφια. Θεωρω οτι πάρχει πολιτικόπρόβλημα. Αν συμβει αυτο θα πάω εν ευθετω χρόνο και συντεταγμενα σε προωρες εκλογες με γνωμονα οτι πριν θα εχω τακτοποιησει σημαντικα νομοσχεδια (στόχος μας είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας, οι δανειολήπτες, οι 120 δόσεις πριν πάμε στις κάλπες) για τον λαό και τον τόπο. Δεν εχω όμως καμια αμφιβολία οτι ο εταιρος μου δεν θα ριξει την κυβέρνηση αλλα κι αν ακομα το κάνει ειμαι επίσης σιγουρος οτι θα εχω τους 151 που χρειαζονται για την δεδηλωμενη.

Πηγή: ethnos.gr

One thought on “#TsiprasOPENTV : Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να πάμε σε εκλογές τώρα, αν θέλει ας καταθέσει πρόταση μομφής την Παρασκευή που φεύγει η Μέρκελ – Δεν θα συνεχίσω με κυβέρνηση ανοχής, θα πάω σε προωρες εν ευθέτω χρόνο (vid)

Leave a Reply

Top